Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 8

Role girmeye, rolde kalmaya, onu canlandırmaya nasıl bakıyorsun?

 Bir karakteri aldığım zaman bir yolculuğa çıkıyoruz. Ondan bir şeyler öğrenerek ve karaktere bir şey koyarak devam ediyorum. Aslında yine benim. Cemile, benim için içimdeki farklı bir Nazlı. Bambaşka bir şey yapamazsın. Çünkü tek bir fiziksel görünüşün var, tek bir ses tonun var. İstediğin kadar değiştir. Tavır ekleyerek karakteri başkalaştırıyorsun.

827
Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 9

Oynarken duygulandığın sahneyi paylaşabilir misin?

 Beni çok etkileyen 2. bölümdü. O bölümde babam ile birlikte Cemile’nin annesinin geçmiş fotoğraflarına baktığımız bir kısım vardı. Okurken de çok duygulanmıştım. Çünkü Cemile’nin ailesinden kalan tek kişi babası ve onunla fotoğraflara bakıyor. Bu çok yalın aynı zamanda çok hüzünlü.

927
Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 10

Unutamadığın bir set anısı var mı?

Gerçekten çok gülüyoruz. Bir yerden sonra çekemediğimiz sahneler oluyor. Bizim işin hem komedi ayağı var hem dram ayağı var. Bir sahnede Berk Atan, Semih Ertürk ve ben varız. Ben, o dönem hamileyim. Sahnede önce oğlan olacak çocuğunuz dediler. Biz sevindik. Ondan sonra hastaneye tekrar gidiyoruz meğerse kızmış cinsiyeti. Yanlış görülmüş.

1027
Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 11

O sahneyi çekeceğiz. Semih, Berk’e “Bizim oğlan kızmış.” demeye çalışıyor. Berk de diyor ki “Nasıl kızmış? Ana karnındaki bebek nasıl kızar?”. Biz buna hunharca güldük. Zaten Berk’e o kadar gülüyorum ki. Yakınımda bir bakıyor bana. Lütfen bakma diyorum. Gözünün içi gülüyor çünkü. Yalvarırım yapma diyorum.

1127