Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 19

Ona bir şey söylemek ister misin?

Gerçekten bilsem öyle yapmazdım. Bir hastalık durumu varmış. Ben o kadar ciddi olduğunun farkında değildim. Akşam da provam var. Ben provayı kaçırmak istemiyordum. O da kötü gözüküyordu. Hastaneye götürmeyi teklif ettim. O da istemedi, eve gideceğini söyledi. Öyle deyince ben provaya gittim. Daha sonra ailemden başka biri beni aradı ve hastanede olduklarını söyledi. Benden sonra hastaneye gitmişler. Gittim ve çok üzüldüm.

1927
Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 20

Kendini affettireceğin bir andasın ve seni dinliyor. Anlatır mısın?

Yanlış yaptığım zaman kendimi affettireceğim diye kırk takla atıyorum. Hayır diyememe meselesi gibi. İnsanları kırmamak için her şeyi yaptığım için çok oralara düşmüyoruz.

Onu nasıl sevdiğini tarif eder misin?

Arkadaşlarımı çok kredili seviyorum. Birbirimize alan açıyor olmamız lazım. Sevgi öyle bir şey. Birbirimize mutlu olacak alanlar açalım.

2027
Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 21

Aşka inanır mısın?

İnanırım. Aşk bence meraktır. Sonsuza kadar süren bir aşk olamaz. O aşk bir yerde biter çünkü öğreneceğin bir şey kalmaz. Sevgiye dönüştüğü zaman devam eder.

Nasıl bir merak bu?

Her şeyini merak etmek. Neyi, nasıl seviyor? Nereye gitmekten hoşlanıyor? Hangi yaz tatilini seviyor? Bir sürü şeyini öğreniyorsun.

2127
Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan olay itiraf! ‘Yalvarırım yapma diyorum…’ - Sayfa 22

Mesela kahvaltıda ne sevmez?

Tatlı şeyler yemeyi sevmez.

Dilediğin kişiye, dilediğin bir soruyu 83 milyonun izlediği bir programda sorma imkanı verildi sana. Bu kim olurdu ve ona ne sorardın?

Aklıma Nicole Kidman geldi. Son dizisinde neden öyle şeyler yaptı?

2227