Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 19

Sanat hayatına atılmak isteyen, konservatuvarlarda okuyan ya da sanat eğitimi alan gençlere ne tür tavsiyeler verebilirsiniz?

"Oyuncu olmak isteyenler için birkaç öneri: Uzun bir yolculuktur, yol hiç bitmez. Biz tiyatrocular için oyunculuk sahnede var olma tutkusudur. Gündüz hayal gece düşten hiç vazgeçilmez. Oyuncu olmak tutku ise yaşanır bu duygu. Bilirler yol uzundur, özveri ister, sabır ister. Oyuncu olacaksa kendisini tanımakla başlamalı. Bedenini, zihnini, kalbini, anılarını, acılarını, çocukluğunu, yaşadıklarını, yaşayamadıklarını, öfkesini, kıskançlığını, hırsını vs. vs. her şeyi. Arınmak, kendiyle barışık olana dek. Nereye kadar zorlanabilir? Farkında olmayı başarmak. Aramak, araştırmak, okumak, izlemek, hiç bitmeyen bir yolculuk bu. Şanslılar şimdiki nesil, internette her şeyi bulma, sorgulama, araştırma şansları var."

1921
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 20

Sosyal medyayla aranız nasıl? Ülkemizde ve dünyada sosyal medya kullanımında olumlu ya da olumsuz hangi yönler var? Dijital yayınlara ilgi duyuyor musunuz? Youtube yayınları vb.

-Sosyal medyayla çok sıkı fıkı sayılmam. Arada bir gözüme takılan oluyor ama dikkatimi olumlu yönde çeken yaratıcı bulduğum pek bir şey çıkmadı karşıma. Aslında medya dahil Covid olayıyla birlikte bilgi kirliliğinden de kendimi korumaya aldım diyebilirim. Virüs gibi her tür kötü olaylardan, sözlerden, görüntülerden uzak durmaya çalışıyorum. Son birkaç aydır dizileri de seçiyorum, stres yaratan her şeyden uzağım.

2021
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 21

Sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer’in “Dürdane” karakteriyle muhteşem bir performans sergilediği Gönül Dağı “Kurban” 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

2121