Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 3

“Hayatın bizleri zorladığı, sınavlara tabi tuttuğu anlarda bir umut ışığının, buradayım diyen bir sesin yetiştiğini bazen göremeyiz ama ışık aslında hep oradadır… Birlikte olduğunda, birlik olduğunda, sevinçle, neşeyle çoğaldığında hayatın lunapark gibi olduğuna inanıyorum. Gönül Dağı da seyircisine bu hissi yaşatıyor bence… Sevgiyle yürümeyi, istediğinin peşinden gitmeyi, hayal etmeyi... Ve tabii güzel türküleri, müzikleri de cabası… Bence hepimizin ihtiyacı tam olarak bu… Sonradan katılmama rağmen sette hiç zorluk çekmedim. Tüm ekip arasında gerçek bir samimiyet ve gönül bağı var. Bu güzel enerji de ekrandan seyirciye ulaşıyor…“


319
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 4

'FADİME, BİR MONA LISA GÜLÜMSEMESİ, BAVULUNDA ÇOK ŞEY VAR…'

Gönül Dağı’nda yıllar önce kasabayı terkeden, babasıyla görüşmeyen sadece kardeşi Cemile’yi arayan Fadime’nin yaşadığı bazı olaylar sonrası memleketine geri döndüğünü belirten Cemre Melis Çınar şunları söylüyor:


419
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 5

"Fadime, hassas ve güçlü bir karakter. İkisinin bir arada olması zor gibi görünse de aslında etrafınıza baktığınızda birçok insanın böyle olduğunu görebilirsiniz. Kalbinin sızısını göstermenin, olanı kabullenmenin cesaretten geldiğine inanırım. Benim bakış açımda saldırmak değil, durmak cesarettir. Fadime işte bunu hayatla dansında yeni öğreniyor. Çok üstü kapalı anlattım biliyorum ama sürprizinin kaçmasını istemiyorum… Benim gözümle Fadime, bir Mona Lisa gülümsemesi, bavulunda çok şey var. Çok sevdim Fadime’yi..."


519
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 6

'MEKANLAR, DOKULAR ÇOCUKLUĞUMU HATIRLATIP YÜZÜMDE KOCAMAN BİR TEBESSÜME VESİLE OLUYOR…'

Gönül Dağı projesinde, burada tanışıp sanki yıllardır tanıdığını hissettiği insanlarla bir arada olduğunu vurgulayan Çınar, sözlerini şöyle sürdürüyor:


619