Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 11

'KENDİME, İSTEMEDİĞİM HİÇBİR ŞEYİ YAPMAMAK İÇİN SÖZ VERDİM'

Cemre Melis Çınar, günlük yaşamda neler yaptığı ve pandemi sürecindeki yaşam akışını ise şöyle özetliyor:


1119
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 12

"Günlük hayatımda belli rutinlerim var ama kendime istemediğim hiçbir şeyi yapmamak için söz verdim. Zorla yapılan hiçbir eylemin beni mutlu etmediğini öğrendim. Boş zamanlarımda o sırada canım ne istiyorsa onu yapıyorum, bana iyi geleni bulmanın peşindeyim. Buldukça yenileri için yola çıkıyorum."


1219
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 13

"Pandemi dönemi benim için ve bence birçok insan için içine dönme, kendinle daha yakından tanışma, içine bakabilme dönemi oldu. Hayatın koşturması içinde, zamanımızın yetmediğini söylediğimiz her şeye, ertelediğimiz belki de; oralara bakmak, yüzleşmek için bir fırsat. Ve bence aslında hayatı ne kadar sevdiğimizi de anlamak için. Ben birçok eğitim aldım online olarak, podcast yapmaya başladım mesela ve çok iyi hissettirdi sesle insanlara ulaşmak…"


1319
Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi oyuncu kadroya katıldı? - Sayfa 14

"Sevdiğim herkesi daha sık aradım, doya doya özledim. Tabii ki bu pandemi döneminin pozitif olarak bakılabilecek kısmı benim için; endişeyi, sevdiklerim için ailem için kaygıyı ve hayatını kaybeden herkes için derin bir üzüntü duyuyorum… Bu sürecin büyük bir kısmında da sette olduğum için koşullara uyumlanmak daha rahat oldu diyebilirim. Doya doya sarılabileceğimiz ve nefes alabileceğimiz günleri hepimiz gibi ben de iple çekiyorum."


1419