Medya
03 Eki 2009 09:46 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:53

"GÖNÜL ARZU EDERDİ ELBETTE "MÜJDELER OLSUN" DİYEBİLMEYİ!.. AMMA VELAKİN GÖNÜLÜN ARZU ETTİĞİNİ BÜNYE KALDIRMIYOR!.."

"Cuma günlerinin magazin sayfaları kraliçeliğini kimselere kaptırmamak konusunda azimle taş delen Müjde Ar, yepyeni bir haber programıyla huzurlarınızda efendim!"

Eyvaah Müjde Ar geri döndü...

Gönül arzu ederdi elbette "Müjdeler olsun" diyebilmeyi. Amma velakin gönlün arzu ettiğini bünye kaldıramıyor.


Geçtiğimiz sezonun Cuma gazetelerine üşenmeyip göz atma şansınız olursa ya da çok da balık hafızalı değilseniz hatırlamak zor değil. Cuma günlerinin magazin sayfaları kraliçeliğini kimselere kaptırmamak konusunda azimle taş delen Müjde Ar, yepyeni bir haber programıyla huzurlarınızda efendim!


Dört kadının içinde nasıl olup da ön plana çıkıp en çok konuşulan ben olmalıyım iddiası ve hırsı meyvelerini verdi işte. Her hafta hangi lafı sarf edip de taş delsem derken gündemin içine edip pisletmenin hediyesi NTV´de her akşam sunulacak haber bülteni: Adı da Güzel Haber haaa....


Evet Müjde Ar gerçek bir haftalık gündem pisleticisidir. Ve gündem pisletmekle kalmamakta, aynı anda fena halde bir alkış arsızı haline gelmiş bir şahsiyettir.


Dobra ve harbi kadın iddiasıyla ortaya çıkıp bel altı zırvalamalarından bir arpa boyu yol alamamıştır. Yani özgür ve harbi kadın denince akıllara sadece bel altı vuruş yapan kadın mı gelecektir? Kadın özgürlüğü demek ayarsız bir ağızla aklına geleni ekranlardan savurmak mıdır?


Bu noktada "Hadi oynatalım" Erman´dan ne kadar farklı olduğunu iddia edebilirsin? Tek farkla; Erman Toroğlu seyirciden alkış beklemiyor, sen ise her saçmalamandan sonra seyirciye dönüp alkış bekliyorsun. Beklediğin alkış gelmezse lafını sakız gibi tekrarlayıp duruyorsun.


Fena halde kültürlü ve bilgili olduğunu iddia eden, Türkiye´de evine interneti ilk alan kişi olmakla gef gef gerinen, zamanı geldiğinde magazin figürlerini aşağılayan Müjde Ar´dan beklenen bu değildi bir TV programında. Söylediklerinde en ufak bir bilgi ya da düşünce kırıntısı bulunmayan, hayatını sadece geyik muhabbeti çevirerek geçiren goygoyculara hitap eden ucuz laflarıyla gönül bahçelerinin en mutena köşelerinde yerini alan muhteşem bir magazin ablası...


İlk programda patlattığı "Gazozumun kapağını falanca açtı" felaketinden sonra ardı arkası kesilmeyen bu pisletmeler bütün haftaların gündemini minimum 3 gün işgal etmiştir.


Sevişirken araya şilte konulup konulmaması Müjde Ar´ı 3 gün daha gündem kraliçesi yapmıştır.


Berlusconi´nin Viagra´yı çok kaçırdığından, bekaret kemerinin nereye takılacağına kadar, Pippa Bacca felaketiyle içten içe dalga geçip "Biz Türküz götürürüz" demesiyle magazin dünyasındaki zevzeklikler arasında unutulmaz yerini almıştır.


Haydi Gel Bizimle Ol´un ilk bölümünde tüm Türkiye´nin programa bayılmasının tek sebebi de konuğun Cem Yılmaz olmasıydı zaten. İlk bölümden sonra da Müjde Ar One Woman Show olarak yeterince sinir bozmuştur.


Sinir bozmanın ötesinde ülkenin gündemini hiç de ihtiyaç olmadığı üzere her hafta tekrar tekrar pisletmiştir.


Program yayınına ara verildiği dönemde de suratına yaptırdığı ve kalan bütün sevimliliğini alıp götüren estetiklerle ilgili kendisinden konuşturmayı başarmıştır.


Veee Güzel Haberler ile de kendisinden beklenen muhteşem bir açılış yapmıştır: Efendim bir gece kafayı çekmişler Sezen´le. Açılım konusunda Başbakan´ı aramışlar. Bu mudur, marifet midir yani bunu ekranlardan yedi düvele anlatmak. Dizilere konması düşünülen şifre konusunda yapılan yorum: "Ben de sevişme ve öpüşmeden sorumlu devlet bakanı olacağım."


Alın size Güzel Haberler!


Ezcümle kısa bir aradan sonra hazır olun ey millet... Gazetelerin sağ üst köşeleri, magazin sayfaları daha da bi´ zevzekleşecek. Daha da bi´ vıcık vıcık olacak Müjde Ar sayesinde. Azzz sonra, izlemeye devam edin!


Çok da ihtiyaç vardı ya...

Şermin Topçu/Gazeteport