Gonca Vuslateri'den şoke eden Fırat Tanış ifşası! 'Defterin sayfalarını aralardım da' - Sayfa 5

"HİÇ KORKMUYORUM"
Yaşadığım bu korkunç sürecin bende yaratmış olduğu tahribatı tümüyle onarabilecek hiçbir merci olduğunu düşünmüyorum.

Özetle, bu eylem epeydir gölgede kalmış bir gerçeğin gün yüzüne çıkarılmasından ibarettir.

Maruz kaldığım psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takip sarmalı fail tarafından sonlandırılmadığı takdirde eken biçecektir, eden bulacaktır. Çünkü hiç korkmuyorum.”

57
Gonca Vuslateri'den şoke eden Fırat Tanış ifşası! 'Defterin sayfalarını aralardım da' - Sayfa 6


"DEFTERİN SAYFALARINI ARALADIM DA... "
İklim Tamkan'ın bu açıklaması üzerine Gonca Vuslateri, Fırat Tanış'ı hedef alan bir açıklamada bulundu. Vuslateri, şunları söyledi; "Defterin sayfalarını aralardım da... Gebelikte kendimi geremem... Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz “görülüyor” hissi... Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem... Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur..."

67
Gonca Vuslateri'den şoke eden Fırat Tanış ifşası! 'Defterin sayfalarını aralardım da' - Sayfa 7

"ELİMİZİ ESİRGEMEZDİK"
Gonca Vuslateri, bu açıklamasıyla Fırat Tanış'ı hedef alırken bir takipçisi de onu hedef aldı. Takipçisi, şu açıklamada bulundu; "Keşke bu duyarlılığınızı İbo Show'a katılırken de gösterseydiniz."

Bunun üzerine başlayan polemikte Gonca Vuslateri'nin cevabı şöyle oldu; "Evet, mağdur kişiler konuşsaydı elimizi esirgemezdik. Keşke siz belli etseydiniz kendinizi bizim başımıza gelen onca şeyde? Değil mi? Bu memleketin kışkırtıcı narin hatunları... Susalım o zaman bu konuda... Ahh! Ne haklısınız deyip bir masada size kaldı."

77