Gonca Vuslateri evlendi: Dostu düşmanı gördük çok şükür! - Sayfa 6

Birbirimizin hislerine teslim oluşumuzun ve hayat hikayemizin merakla nereye akacağını izlemeye koyulduğumuz resmi olarak ilk gün, bir iki haftaya ilk yıl..

621
Gonca Vuslateri evlendi: Dostu düşmanı gördük çok şükür! - Sayfa 7

İyi ki o akşam buluşup dertleştik @deryasensoy @celalcanalgul 🙏🏼 iyi yan masaya dostlarınız geldi ve birleşti masalar.. iyi ki sohbete doyum olmadı ve başım Levent’in omuzuna düştü..

Darısı sevenlerin başına.

Diyeyim bari:)🐣💫

721
Gonca Vuslateri evlendi: Dostu düşmanı gördük çok şükür! - Sayfa 8

EŞİM DEVLET MEMURU
Gonca Vuslateri, anne olacağını şu sözlerle duyurmuştu:

"Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten... Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. 'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hala aynı fikirdeyim... Sadece gelene 'git' demiyorum. Bu da seçimim. Hazır demiyorken de; bu beni otomatik çocuk annesi yapar.

821
Gonca Vuslateri evlendi: Dostu düşmanı gördük çok şükür! - Sayfa 9

"Mükemmel bir sevgilim var"

Kendini kaybetmiş, annelik ayinlerinde görünür müyüm bilmiyorum ama gayet cool akıyor hayatım. Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda 'bu adam' dediğim. Hala da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı... Ne isterse o!

921