Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 6

EVİ KAYINPEDERİM SOYDURDU...

Ece Güney'in bundan sonra anlattıkları komplo teorisi yüklü. İddiasına göre iş adamı ile kayınpederi anlaştı. İş adamı ilişkileri sırasında evdeki kameralarla Ece Güney'in uygunsuz görüntülerini depoladı. Kayınpederi Gökhan Güney de bu evi bir akrabasına soydurarak o görüntüleri eline geçirdi.

618
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 7

8 DAİREYİ TEHDİTLE ELİMDEN ALDI

Ece Güney cinsel içerikli görüntülerini kullanan Gökhan Güney'in kendisine bu videolarla tehdit ettiğini söyledi. Gökhan Güney bu tehditlerle 8 daireyi kendi üzerine almış. Ece Güney oturduğu daireden de sokağa atıldığını ve kendisine 'kira' hacizi gönderdiğini öne sürdü.

718
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 8

BABASI YAŞINDAKİYLE İLİŞKİYE GİRDİ

Ece Güney'in iddialarına ilk yanıt Gökhan Güney'in yeğeninden geldi. Canlı yayına bağlanan Güney'in akrabası, Ece Güney'in eşini sevmediğini onun ölümünün ardından babası yaşındaki bir adamla aşk yaşadığını söyledi. İddiasına göre eve kameraları döşeyen kişi de Ece Güney'di... Niyeti de evli işadamına şantaj yapmaktı.

818
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 9

İŞ ADAMINDAN 100 BİN DOLAR İSTEMİŞ

Esra Ezmeci'nin canlı yayında açıkladığı bir dava detayı ise Ece Güney hakkında kafalarda ciddi soru işaretleri bıraktı. Ece Güney, cinsel içerikli görüntüleri olan iş adamına şantaj yapmış. Söz konusu iş adamının elinde ses kaydı da bulunuyormuş. Bu ses kaydında Ece Güney iş adamından cinsel içerikli görüntüler yoluyla 100 bin dolar istemiş. Ece Güney ses kaydının varlığını doğruladı ama şantaj yapmadığını öne sürdü. Ece Güney'in bu davadan hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

918