Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 4

YASAK AŞKI UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİ

Ece Güney'in iddiasına göre eşi Selim Güney kanser sebebiyle vefat ettikten sonra kayınpeder Gökhan Güney cinsel içerikli uygunsuz görüntüleri ile ona şantaj yapıp bu mala mülke el koydu. Söz konusu cinsel içerikli uygunsuz görüntülerin nasıl elde edildiğini de anlatan Ece Güney, evli bir iş adamı ile ilişki yaşadığını itiraf etti.

418
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 5

ECE GÜNEY'İN İŞADAMI İLE UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ

Ece Güney'in iddiasına göre birlikte olduğu iş adamı kaldıkları evin her yanına kamera yerleştirmiş. Ece Güney ile birlikte oldukları tüm süreçte de en mahrem anlarını kameraya almış. Ece Güney iş adamından ayrılmak isteyince işte bu görüntüler önüne gelmiş. Ece Güney'in iddiasına göre kayınpederi de bu noktada devreye giriyor.

518
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 6

EVİ KAYINPEDERİM SOYDURDU...

Ece Güney'in bundan sonra anlattıkları komplo teorisi yüklü. İddiasına göre iş adamı ile kayınpederi anlaştı. İş adamı ilişkileri sırasında evdeki kameralarla Ece Güney'in uygunsuz görüntülerini depoladı. Kayınpederi Gökhan Güney de bu evi bir akrabasına soydurarak o görüntüleri eline geçirdi.

618
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 7

8 DAİREYİ TEHDİTLE ELİMDEN ALDI

Ece Güney cinsel içerikli görüntülerini kullanan Gökhan Güney'in kendisine bu videolarla tehdit ettiğini söyledi. Gökhan Güney bu tehditlerle 8 daireyi kendi üzerine almış. Ece Güney oturduğu daireden de sokağa atıldığını ve kendisine 'kira' hacizi gönderdiğini öne sürdü.

718