Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 15

Buna rağmen sahsın tutarsız söylemlerinin dayanağı olup olmadığı araştırılmadan anlattıklarım genişçe yer verilmiş ve hakkımda olumsuz bir algı oluşmasına sebep olunmuştur. "Çamur at izi kalsın" anlayışıyla hareket eden bu kişinin, benim ve ailenin itibarını zedelemeyi amaçlayan, kişilik haklarını ihlal eden her türlü haksız eylemine karşı yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna saygıyla bildiririm."

1518
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 16

EVLİ SEVGİLİSİNİ EŞİNE YOLLARIM DİYE TEHDİT ETMİŞ

İş adamının dava dosyasına giren iddiaları da canlı yayında aktarıldı. Ece Güney, birlikte olduğu işadamıyla olan uygunsuz görüntülerini 100 bin dolar almak için kullanmış. Dava dosyasında iş adamı "Ece Güney'in kendisini bu görüntüleri eşine gösteririm" diyerek tehdit ettiğini ve bunun için para istediğini söylemiş. Ece Güney'in davadan hapis cezası almış olması iş adamının iddiasının doğru olduğunu ortaya koydu.

 

1618
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 17

ECE GÜNEY'E HAPİS CEZASI ÇIKMIŞ

Ece Güney, birlikte olduğu iş adamını kendi cinsel ilişki görüntüleri ile tehdit etmesi sebebiyle 1 yıl hapis cezası almış. Ece Güney dava kararı canlı yayında önüne gelince bunu izah edemedi. Ece Güney'in davaya itirazda bulunmadığı da ortaya çıktı. Ece Güney ortaya çıkan dava ifşası sonrasında Esra Ezmeci'den psikolojik tedavi alma isteğinde bulundu.

1718
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 18
1818