Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 13

Benim bu kişiye cevabım yalnızca hukuki yollarla olacaktır. Zaten yayından haberdar olur olmaz bu kişiye karşı yasal yollara müracaat edilmiş ve şahsın hakkında gerekli tedbir kararı alınmıştır. Hakkımda küçük düşürücü söylemlerine devam etmesinin ve iletişim araçları veya sair surette tarafımı rahatsız etmesinin yasal karşılığı olacağı karara bağlanmıştır. Ömrüm boyunca onuru ön planda tuttuğum bir hayat tarzı benimsedim. 

1318
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 14

Özel hayatımla gündeme gelmemeye daima özen gösterdim. Beni yakından tanıyanlar aile hayatıma ne kadar önem verdiğini, maddiyatın hiçbir zaman benim için ön planda olmadığını gayet iyi bilirler. Bu nedenle, 42 yıldır sevgisine nail olduğum kamuoyunun bilmesini isterim ki bu kişinin iddiaları tümüyle gerçek dışıdır. Programda bahsi geçen ve varlığından dahi haberdar olmadığım iddia taşınmazIara, iddia edildiği üzere tarafınca el konulmuşsa bunu ispat etmesi gereken kişi kendisidir. Vurgulamak isterim ki, bu şahıs var olduğunu iddia ettiği hiçbir belgeyi sunmamıştır. 

1418
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 15

Buna rağmen sahsın tutarsız söylemlerinin dayanağı olup olmadığı araştırılmadan anlattıklarım genişçe yer verilmiş ve hakkımda olumsuz bir algı oluşmasına sebep olunmuştur. "Çamur at izi kalsın" anlayışıyla hareket eden bu kişinin, benim ve ailenin itibarını zedelemeyi amaçlayan, kişilik haklarını ihlal eden her türlü haksız eylemine karşı yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna saygıyla bildiririm."

1518
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 16

EVLİ SEVGİLİSİNİ EŞİNE YOLLARIM DİYE TEHDİT ETMİŞ

İş adamının dava dosyasına giren iddiaları da canlı yayında aktarıldı. Ece Güney, birlikte olduğu işadamıyla olan uygunsuz görüntülerini 100 bin dolar almak için kullanmış. Dava dosyasında iş adamı "Ece Güney'in kendisini bu görüntüleri eşine gösteririm" diyerek tehdit ettiğini ve bunun için para istediğini söylemiş. Ece Güney'in davadan hapis cezası almış olması iş adamının iddiasının doğru olduğunu ortaya koydu.

 

1618