Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 10

GÖKHAN GÜNEY İDDİALARA NE DEDİ?

Gelininin iddiaları üzerine bir çok medya mensubu Gökhan Güney'in peşine düştü. Canlı yayına çıkma teklifleri alan Gökhan Güney, yazılı açıklama yapmayı tercih etti. Güney'in açıklamasının tamamı şöyle;

1018
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 11

Son günlerde, bir televizyon programına katılan Ece Hanım, asılsız söylemleriyle beni ve ailemi hedef almıştır. İtibar sarsıcı bu söylemlere karşılık pek çok kanal, yayına katılmamı ve anlatılanlara cevap vermemi beklemektedir. Ancak bu kişinin programda bahsettiği, tekrar etmekten bile haya ettiğim olaylara karşı herhangi bir yayına katılmak, bahsi geçen olayların gerçekte nasıl olduğunu anlatmak, oğlunun hatırasının üzerinden gündemde kalmak benim prensiplerine aykırıdır. 

1118
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 12

Benim için oğlumun hatırası üzerinden gündemde kalmak prensiplerime aykırıdır. Benim cevabım hukuki yollardan olacak. Beni tanıyanlar aile hayatıma ne kadar önem verdiğimi bilirler" dedi.

1218
Gökhan Güney'den gelininin şantaj iddialarına sert cevap! - Sayfa 13

Benim bu kişiye cevabım yalnızca hukuki yollarla olacaktır. Zaten yayından haberdar olur olmaz bu kişiye karşı yasal yollara müracaat edilmiş ve şahsın hakkında gerekli tedbir kararı alınmıştır. Hakkımda küçük düşürücü söylemlerine devam etmesinin ve iletişim araçları veya sair surette tarafımı rahatsız etmesinin yasal karşılığı olacağı karara bağlanmıştır. Ömrüm boyunca onuru ön planda tuttuğum bir hayat tarzı benimsedim. 

1318