Spor
04 Eki 2024 00:54 Son Güncelleme: 04 Eki 2024 00:57

Giovanni van Bronckhorst'tan taraftara sitem

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, İstanbul'da oynanan Eintracht Frankfurt maçının ardından siyah-beyazlı taraftarlara sitem etti.

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş, sahasında oynadığı maçta Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçın ardından siyah-beyazlı taraftarlar sitemde bulundu.

Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından TRT'ye yaptığı açıklamada "Oyuncularla ilgili şikayet edeceğim bir şey yok. Her şeylerini verdiler. Skordan bağımsız olarak destek önemli. Maç içinde ıslıklamalar oldu. Anlamıyorum. Biri bana bunu açıklasın. Uzun süredir futbolun içindeyim ve bir oyuncumun ıslıklanması, hiç başıma gelen bir durum değil. Özellikle böyle bir maçtan sonra" dedi.

Karşılaşmayı da değerlendiren Hollandalı çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Garip duygular hissediyorum. İyi oynadık, gerçekten. Maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Maça ve oyuna bakınca, hak etmedik. Bir anlamda ders oldu, fırsatları gole çevirme konusunda. Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecesini oynadı. Oyuncularımla ilgili şikayet edeceğim bir durum yok. Skor istediğimiz bir skor değil. Her şeyimizi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidebiliriz."