Gelinim Mutfakta eski sunucusu Nursel Ergin, yapımcısına ateş püskürdü!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geniş bir kitle tarafından takip edilen "Gelinim Mutfakta" programının sunucusu Nursel Ergin kısa bir süre önce yapımdan ayrılmıştı. Ergin'in izleyicilere vedasının montajda kesilerek yayına verilmediği ortaya çıktı. Ergin, yapımcıya ateş püskürdü.

Gelinim Mutfakta eski sunucusu Nursel Ergin, yapımcısına ateş püskürdü! - Sayfa 1

Kanal D ekranlarında beğenilerek izlenen programlar arasında yer alan "Gelinim Mutfakta" programı hakkında dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı. 

15
Gelinim Mutfakta eski sunucusu Nursel Ergin, yapımcısına ateş püskürdü! - Sayfa 2

595 bölüm boyunca programın sunuculuğunu üstlenen ve geçtiğimiz sürede programdan ayrılma kararı veren Nursel Ergin, izleyiciye ağlayarak veda ettiği anların montajda kesilerek yayına verilmediğini ve bir anda programdan ayrılmış gibi izlenim yaratıldığını söyledi. 

25
Gelinim Mutfakta eski sunucusu Nursel Ergin, yapımcısına ateş püskürdü! - Sayfa 3

600 bin takipçiye sahip Instagram hesabından kayınvalidesinin vefatını duyuran Ergin, duygusal bir yazı kaleme aldı. İzleyicilerinden dua isteyerek, Nahide Sultan’a olan sevgisini dile getirdi. Paylaşımında şu sözlere yer verdi: "15 yıldır ekran başında olanlar, eski kayınvalideme olan sevgimi bilirler. Defalarca ekranda birlikte dualar ettik. Bu gece, Nahide Sultan’ım için kalbinizden bir dua dilerim. Bu gece çok zor..."

35
Gelinim Mutfakta eski sunucusu Nursel Ergin, yapımcısına ateş püskürdü! - Sayfa 4

VEDA ANLARINA YAPIMCI MAKASI

Programdan ayrılma sürecine ilişkin çarpıcı detaylar paylaşan Nursel Ergin, izleyicilere veda ettiği anların ekrana yansıtılmadığını ve bunun yapımcı kararı olduğunu belirtti. Ergin, şunları söyledi: "Son bölümde gözlerim dolu dolu 'Sezonda yokum' diyerek izleyicilere veda ettim. Ancak yapımcı, bu vedayı yayınlamayı uygun görmemiş ve o anları kesmiş. Ben ani bir kararla ortadan kaybolmadım. Ayrılacağımı zamanında bildirdim ve son güne kadar görevimin başındaydım."

45