Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 9

ÇOK YAKIN ARKADAŞIM ARABA İÇİN EVLENDİ: Ben oradan cebinde 5 kuruş olmadan çekip gidenleri gördüm. Ben evlilik programlarında ev ve araba için evleneni biliyorum. Çok yakın bir arkadaşım araba karşılığında evlendi. Ben bunları çok sonra fark ettim. Başlarda fark etseydim, önlemimi alırdım.

915
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 10

EV TUTTULAR, 2-3 BİN LİRA VERİYORLARDI: Bana ev tutmuşları. Harçlığım verildi, masraflarım karşılandı. Herkesin yukarı çıkıp aldığı bir para vardı. Ben 2-3 bin TL alıyordum ama bence bunun fazlasını hak ediyordum.

1015
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 11

ÇOK KÖTÜ ŞEYLER DE YAŞADIM: Pişman değilim. Orada çok kötü şeyler de yaşadım. Üçlü çatışmalar başladığında çok zor günler yaşadım. Ben o stüdyoya dolu geliyordum. Orada ağlıyordum.

1115
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 12

BAŞKA BİR PROGRAM 20 BİN LİRA TEKLİF ETTİ: Birgün başka bir program bana ‘o programı bırakırsan sana 20 bin TL veririm’ dedi. Ekibi aradım, ‘Benim acil İzmir’e gitmem lazım’ dedim. Kendimi kurtarsam kârdır çünkü. Sonra o programdaki kişi bana ‘eğer bizim programı bırakırsan onların hakkında söylediğin şeyleri açıklarım’ dedi. Korktum. Beni korkuttular. Sonra mecburen programa devam ettim.

1215