Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 10

EV TUTTULAR, 2-3 BİN LİRA VERİYORLARDI: Bana ev tutmuşları. Harçlığım verildi, masraflarım karşılandı. Herkesin yukarı çıkıp aldığı bir para vardı. Ben 2-3 bin TL alıyordum ama bence bunun fazlasını hak ediyordum.

1015
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 11

ÇOK KÖTÜ ŞEYLER DE YAŞADIM: Pişman değilim. Orada çok kötü şeyler de yaşadım. Üçlü çatışmalar başladığında çok zor günler yaşadım. Ben o stüdyoya dolu geliyordum. Orada ağlıyordum.

1115
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 12

BAŞKA BİR PROGRAM 20 BİN LİRA TEKLİF ETTİ: Birgün başka bir program bana ‘o programı bırakırsan sana 20 bin TL veririm’ dedi. Ekibi aradım, ‘Benim acil İzmir’e gitmem lazım’ dedim. Kendimi kurtarsam kârdır çünkü. Sonra o programdaki kişi bana ‘eğer bizim programı bırakırsan onların hakkında söylediğin şeyleri açıklarım’ dedi. Korktum. Beni korkuttular. Sonra mecburen programa devam ettim.

1215
Gelin adayı Hanife 'beleşe olmaz' diyerek isyan etti! - Sayfa 13

BUGÜN BUNLARI KONUŞUYORSAM... Programda evlenmeyi cazip hale getirmeye çalışıyorlardı. Boşanıp gelenler oluyordu, ‘Sen bizim işimizi gördün, tamam’ deyip yaka silkiyorlardı. Bugün bunları konuşuyorsam bence bunu hak ettiler.

1315