Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 8

9.  Kasaba Doktoru (TRT1 - 15. bölüm)

Başarılı geçen ameliyatın ardından başta Hakan Hoca olmak üzere tüm ekip mutludur fakat bu durum uzun sürmez. Erol bir türlü uyanmaz ve komada olduğu haberi yayılınca Yalçın krizi fırsata çevirerek Uluçınar Hastanesi’ni kapatır. Tüm ekip farklı yerlere savrulurken Leyla’ya bir darbe de geçmişinden gelir: Leyla bu duruma Ömer’in desteği ile göğüs gerebilecek midir? Mine ise Hakan’la olan tüm bağlarını koparmak için bir adım atar. Hakan, hastası Erol’a sahip çıkmak için Gümüşok’a gider ve Yalçın onu ekibi ile tehdit eder. Hakan kendisini feda ederek ortalıktan kaybolur ancak bu kez pes etmeye niyeti yoktur. Erol’un durumunda bir terslik olduğunu anlayınca o sırada Gümüşok’ta çalışan Leyla, Ömer ve Berk’in yardımları ile Gümüşok’a sızmayı başarır. Hakan Hoca oynadığı bu tehlikeli oyunda başarılı olabilecek midir?

816
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 9

8.  Duy Beni (Star Tv - 10. bölüm)

Kanat ve Ekim’in el el gelmesi kolejde bomba etkisi yaratmıştır. Melisa, bu manzara karşısında deliye döner. İkilinin sevgili olmalarının herkes tarafından öğrenilmesi, Melisa’nın itibarını sarsar. Kızlar artık Melisa’nın eskisi kadar güçlü olmadığını düşünürken, Melisa Ekim’den hesap sormakla kalmaz. Kanat’ı vicdanından vurmak için büyük bir plan yapar. Diğer yandan okuldaki herkese yürüyebildiğini ilan eden Leyla’nın en mutlu günü kabusa dönmüş, Ekim’le arasındaki mesafe uçuruma dönüşmüştür. Bu durum Ekim’in içini acıtsa da asıl hedefi için sessiz kalmaya mecburdur. Ekim, edindiği önemli bir bilgiyi büyük planını gerçekleştirmek için kullanırken; en büyük darbeyi, uğruna kendini feda ettiği dostundan alacaktır. Ekim, canı yansa da doğru olduğunu düşündüğü yolda yürümeye devam edecek; bu yolda karşısındaki engel en sevdiği kişi olacaktır.

916
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 10

7.  Bir Küçük Gün Işığı (atv - 1. bölüm)

Elif, Hakan’ın arkasında bıraktığı borçları nasıl ödeyeceğini bilemezken bir de işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Güneş’in varlığını kabullenemezken onunla bir bağ kurmaya, onun için endişelenmeye başlar. Fırat, Dila’nın altı yıllık yokluğunun yarattığı soru işaretleriyle boğuşurken Dila, yıllarca arka plana itilmesinin ve hor görülmesinin intikamını almaya hazırlanır. Elif, Fırat’ın iş teklifini değerlendirirken Güneş için zor günlerin başladığını bilmiyordur.

1016
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 11

6.  Kusursuz Kiracı (FOX - 2. bölüm)

Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır. Komşuları iş üstünde bastıktan sonra şans ibresinin kendisinden yana döneceğini umar. Ancak olaylar hiç de öyle gelişmez. Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla karşılıklı sessizlik anlaşması yapmayı kabul etmek zorunda kalır. Bu da Yakup’tan büyük sırlar saklaması ve daha da fenası komşularla Yakup’a karşı suç ortaklığı yapması anlamına gelecektir. Bu durum Yakup’la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum açar. Zaman ve çatı katından çıkan büyük bir sürpriz Mona’nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni baştan sorgulamasına yol açar. Yoksa Yakup da göründüğü kadar masum değil midir?

1116