Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 4

13.  Senden Daha Güzel (Fox - 13. bölüm)

Efsun’un Filiz tarafından vurulduktan sonra komaya girmesi üzerine Emir kendini suçlar. Kliniğin ise başı hiç beklenmeyen bir nedenden dolayı belaya girecektir. Emir’in Efsun’un vuruluşundan sonra yaşadığı korku onu hiç beklemediği bir doğa hayatına iter. Filiz tehdidi devam etmekte, Filiz’in yakalanamaması herkesi tetikte tutmaktadır. Efsun komadayken Emir’in söyledikleri ise Efsun’u hayatını değiştirecek adımlar atmaya itecek, Emir’e ulaşmak için atılacağı bir maceranın başlangıcı olacaktır.

416
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 5

12.  Seversin (Kanal D - 15. bölüm)

Asya, Tolga'nın aşk ilanıyla şoke olmuştur. Kalbi bu açıklamayı kucak açarak karşılasa da aklı onu durdurmaktadır. Asya Tolga'yla açık konuşur, onun hislerinde samimi olduğundan emindir ama bu ne kadar sürecektir. Tolga Tuna'nın deli gönlü bu aşkı ne kadar taşıyabilecektir. Asya'nın, Tolga Tuna'nın “kalbi kırılmışlar” listesine eklenmeye niyeti yoktur. Tolga Asya'nın düşüncesine hak verir; o da kendisinin farkındadır. Tolga aşkını ispat edebilmek için mücadele etmeye karar verir. Karşısına çıkacak en büyük engel kendisi olacaktır. Aşık Tolga, yılların pekiştirdiği onca alışkanlığını değiştirip, içindeki Tolga Tuna'yı saf dışı ederek Asya'ya kendini ispat edebilecek midir?

516
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 6

11.  Balkan Ninnisi (TRT1 - 10. bölüm)

Ertan ve Jovanka’nın şüpheleri, buldukları kaset ve fotoğraflarla gerçek olur. Eskiye dair Süleyman’ın büyük sırrını öğrenen Ertan ve Jovanka, ondan hesap sormaya kararlıdır. Ne var ki eski olayların açılması, geride kalan eski düşmanları da peşinden getirir. Süleyman’ın en büyük düşmanı olan Darko, intikam almak için gelir. Darko, bu sefer Süleyman ve ailesini bitirmeye kararlıdır. Bu büyük çatışmada en çok zararı Zübeyir dede görecek, camiyi kurtarmak için hapse düşerken, eski acılar yeniden yaşanacak, tarihin tozlu sayfaları aralanacaktır. Konaktaki herkes, Zübeyir dedeyi kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır.

616
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 7

10.  Gül Masalı (atv - 12. bölüm)

Toprak ve Gonca’nın evlilik kararı Atabey Konağı’nda deprem etkisi yaratır. Canan’ın öfkesi giderek büyürken tüm hıncını Halil’den çıkarmaya ve olanlardan ötürü onu suçlamaya başlar. Kızının verdiği tepkiler Rıfat’ın endişesini artıracak boyutlara ulaşır. Toprak ve Gonca içinse henüz en zor olan aşamaya geçilmemiştir. Gonca bu kararı babasına nasıl anlatacağını kara kara düşünmektedir. Nitekim korktuğu başına gelir. Haberi alan Tahir’in tepkisi Atabeylerinkinden katbekat büyük olur. Artık bu evliliğe engel olmaktan başka hiçbir şey yoktur Tahir’in aklında. Son kozlarını kullanmaya başlayan Ece de sinsi planlar peşindedir ve bunlara Arda’yı da dahil eder. Bu arada Fuat da boş durmuyor ve Rıfat’ı her geçen gün daha da köşeye kıstırıyordur. Üst üste gelen olaylar sonrası Canan’la Rıfat’ın baskılarından iyice bunalan Halil ise hiç beklenmedik birinden yardım ister. Canan, Halil’in kendinden uzaklaşmasına izin verecek midir? Rıfat’ın, Canan’la ilgili korkuları gerçekleşecek ve geçmiş bir kez daha tekerrür edecek midir? Ece’nin arka arkaya kurduğu planlar Gonca’yla Toprak’ın arasına kara kedi sokmaya yetecek midir?

716