Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 13

4.  İyilik  (FOX - 9. bölüm)

Sırlar, yalanlar, planlar, tehditler, akılalmaz stratejiler… Ölümcül bir satranç oyununun ortasındayız. Atlar sürülüyor, piyonlar harcanıyor, savaş borazanları gümbür gümbür çalıyor! Nehir susmuş, hiç kimseyle konuşmuyor. Neslihan kimden yardım isteyeceğini, ne yapacağını şaşırmış durumda… Murat ise fabrikalarda çıkan grevleri bastırma bahanesiyle ortadan kaybolmuş, Damla’yla tekne turu yapıyor bu sırada. Damla tekne turundayken, Neslihan’dan kurtulmak için giriştiği tehlikeli bir oyunun start tuşuna basıyor uzaktan uzağa. Bu sırada Koray’ın yardımıyla Nehir’in suskunluğunun sebebini öğrenen Neslihan, Damla’dan intikam almak için akılalmaz bir plan yapıyor. Bütün bunlardan habersiz Murat, Damla’nın ondan sakladığı büyük bir sırrı öğrenip deliye dönüyor. Ve nihayetinde Neslihan’dan aldığı büyük bir darbeyle alt üst olan Damla, Şahika’yla büyük bir pazarlığa girişiyor. Şah ve mat! Bir sonraki gün holdinge gelenleri büyük bir sürpriz bekliyor!

1316
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 14

3.  Kardeşlerim (atv - 58. bölüm)

Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Berk, Doruk’la arasına büyük bir mesafe koyar ve ona olan öfkesi gün geçtikçe artar. Konağı terk ettikten sonra ne yapacağını bilmeyen Asiye’ye yardım hiç beklenmedik bir yerden gelirken, Şengül’ün hamile olduğunu öğrenen Orhan, büyük bir açmaza girer. Akif, yarım kalan inşaat işini tamamlamak için Ömer’den son bir yardım isterken, Ataman Koleji’nde yapılan sürpriz etkinlik, kıyasıya bir yarışa dönüşür. Ansızın konağın kapısını çalan kişiler ise Eren kardeşleri şoke eden gerçekle tanıştırır.

1416
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 15

2.  Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Show Tv - 8. bölüm)

Sanem’in rehberinde yapmadığı değişiklik babasının bir erkek arkadaşı olduğunu sanmasına sebep olur. Kızının erkek arkadaşıyla tanışmak isteyen Oğuz bir akşam yemeği düzenler ama bu yemeğin tek davetlisi Ozan değildir. Okulda sürekli burun buruna gelen beşli ve Arazlar kendi aralarında bir adres ve saat belirleyip kozlarını paylaşmaya karar verir. Buluşma yerine giden beşliyi, Arazların hain planı karşılarken hiç beklenmedik bir yerden gelen telefon tüm dengeleri bozacaktır. Sadi, Derya’yla yıllar önce yapmadığı yüzleşmeyi yapmaya karar verir. Derya’yı götürdüğü yerde anlattıkları ikisi arasındaki geçmişe bir sünger çekerken, eve gelen Sadi’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.

1516
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi belli oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi - Sayfa 16

1.  Gönül Dağı (TRT1 - 67. bölüm)

Gedelli kasabasının boşaltılmaması için canla başla çalışan Taner’in karşısında bakanlığın gönderdiği mühendis durmaktadır. Taner, mühendis engelini aşıp kasabanın taşınmasını durdurabilecek midir? Evlilik yıldönümleriyle Dilek’in ölüm gününün çakışması, Asuman’ı mutsuz etmektedir. Ramazan’ın bu durumu ortadan kaldırmak için Asuman’a hazırlayacağı sürpriz ne olacak? Dilek’in ölümünden çok fazla etkilenen ve sürekli kendini suçlayan Kenan, Elif’i de kaybetmekten korkmaktadır. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuktan sonra Kenan’ın alacağı karar ne olacak? Veysel’in Ankara’ya iş için gitmesinden sonra Cemile belirsiz hastalık belirtileri göstermeye başlar. Hastaneye gidince öğreneceği gerçek ne olacak?

1616