Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 7

5. Super Mario Kardeşler Filmi

Süper Mario Kardeşler Filmi, Brooklynli iki musluk tamircisi olan Luigi ve Mario Kardeşlerin maceraları konu ediliyor. Brooklyn’li tesisatçılar Mario ve erkek kardeşi Luigi’nin hayatı, bir ana su borusunu tamir ederken başlarına gelenlerle bambaşka bir hal alır. Su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışan kardeşler, gizemli bir borudan aktarılarak kendilerini sihirli bir dünyanın içinde bulurlar. Ancak kardeşler farklı yerlere savrulunca Mario, kardeşi Luigi’yi bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

711
Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 8

4. Son Nefes

"Son Nefes", bir gemi enkazını keşfetmek için dalış yaparken kendilerini ölüm kalım savaşı içerisinde bulan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor.

Bir grup eski üniversite arkadaşı, 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bir savaş gemisinin enkazını keşfetmek için Karayipler'de tüplü dalış gezisinde yeniden bir araya gelir.

811
Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 9

3. Top Gun: Maverick

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell, 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçar. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi eğitirken bulur.

911
Geçen hafta en çok izlenen filmler açıklandı: Zirve belli oldu - Sayfa 10

2. John Wick: Bölüm 4

"John Wick 4", büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor. 

1011