Magazin
07 Eki 2007 11:54 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:50

"GAZOZ KAPAĞIMI BEDRİ AÇTI AMA İÇİNE AKITMADI" DİYEN MÜJDE AR,"GAZOZUMUN KAPAĞI" SÖZÜYLE BAKIN NEYİ KASTETMİŞ!..

NTV'de ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programında sarfettiği "Gazoz kapağımı Bedri açtı ama içine akıtmadı" sözleri şok etkisi yaratan sanatçı Müjde Ar,olayın basına yansıma şeklinden rahatsız olmuş...

NTV ekranlarında ´Haydi Gel Bizimle Ol´ adlı televizyon programını Çiğdem Anad, Aysun Kayacı ve Pınar Kür´le birlikte sunan Müjde Ar, bir lise anısını anlattı. Sanatçının "Gazoz kapağımı Bedri açtı ama içine akıtmadı. Ben de o gazozu Bedri´nin üzerine boşalttım" sözleri stüdyoda şok yarattı. Cem Yılmaz, "Literatüre girecek bir açıklama bu" derken, stüdyoyu "Ben Bedri´yim" diye arayan bir izleyici telefona bağlanmak istedi. Ancak Müjde Ar, olayın basına yansıma şeklinden rahatsız oldu. VATAN´a konuşan sanatçı, "Söylediğim lafı biliyorum. Bekareti kastetmedim. Zaten literatürde bekaretle ilgili, gazoz kapağı açmak diye bir deyim yok. Ben orada gençlerin okul kapılarında satılan içeceklere rağbet etmemelerini, içine herhangi bir şeyin atılacağını anlatmaya çalıştım" dedi.

Müjde´nin yaşadığı gerçek

Müjde Ar´ın söz yazarı annesi Aysel Gürel ise "İnsanlara gazoz kapağını açmak bekareti çağrıştırıyorsa ben 25 yaşına kadar bakire dolaştım. Bizim dönemimizde bekaret çok önemliydi. Müjde´nin okul kapısında gazozunun kapağını açtırması okul kapısında yaşanan gerçek olaydır. Böyle espri yapmayı tehlikeli bulanların beyinlerini tehlikeli buluyorum" diye konuştu.