Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 9

Sabah’ın çiğköfte aşkı Sabah Gazetesi en çok burger ve kebap kategorilerini tercih etse de, ürün bazında favorisi çiğköfte. Bu lezzeti dürüm yerine porsiyon halinde söyleyen Sabah çalışanlarının, hep birlikte mini çiğköfte partileri verdiğini hayal etmek zor değil.

914
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 10

Sözcü’de balık birinciliğe oynuyor Balığın içerdiği Omega 3 sayesinde beyin fonksiyonlarını desteklediği ve konsantrasyonu güçlendirdiği söylenir. Akşam, Hürriyet ve Sözcü, bu öneriye kulak vererek deniz ürünlerini tercih ediyor. Özellikle Sözcü’nün listesinde, dönerle balık burger başabaş mücadele içinde.

1014
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 11

Star ile tavuk dünyasına yolculuk Gazeteciler içerisinde tavuk lezzetinin yılmaz savunucuları Star Gazetesi çalışanları. En çok sipariş ettikleri listesinin ilk 10’unda tavuk burger, tavuk yemeği, acılı tavuk ve tavuk şiş gibi farklı tavuk tarifleri yer alıyor.

1114
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 12

Vatan’da klasiklere saygı kuşağı Vatan da klasiklerden vazgeçmeyenlerden. Açlığa meydan okuyan süper üçlü, Türk softalarının Metin Ali Feyyaz’ı, kuru fasulye, pilav ve cacık takımı Vatan’ın listesinde ilk üçte yer alıyor.

1214