Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 7

Posta ev huzurunu arıyor Posta yediği yemeklere ev özlemini yansıtıyor, üstelik kendine iyi baktığını da kanıtlıyor. Posta çalışanlarının en çok sipariş ettiği lezzet sebzeli ev yemeği. Öte yandan dilli kaşarlı tosta listesinde 3’üncü sıradan yer vererek, damak tadının geniş bir yelpazeyi kucakladığını kanıtlıyor.

714
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 8

Milliyet’te et ve salata cephesi el ele En çok sipariş ettiği ilk 10 yemeğin 7 tanesi burger ve döner çeşitleri olan Milliyet, et düşkünlüğünde bir marka olarak öne çıkıyor. Buna rağmen, içeride bir grup var ki, tüm gazeteler içerisinde zeytinyağlıları ve salatayı öğünlerine dahil eden tek çalışanlar onlar.

814
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 9

Sabah’ın çiğköfte aşkı Sabah Gazetesi en çok burger ve kebap kategorilerini tercih etse de, ürün bazında favorisi çiğköfte. Bu lezzeti dürüm yerine porsiyon halinde söyleyen Sabah çalışanlarının, hep birlikte mini çiğköfte partileri verdiğini hayal etmek zor değil.

914
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 10

Sözcü’de balık birinciliğe oynuyor Balığın içerdiği Omega 3 sayesinde beyin fonksiyonlarını desteklediği ve konsantrasyonu güçlendirdiği söylenir. Akşam, Hürriyet ve Sözcü, bu öneriye kulak vererek deniz ürünlerini tercih ediyor. Özellikle Sözcü’nün listesinde, dönerle balık burger başabaş mücadele içinde.

1014