Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 5

Gece acıkanlarda birincilik Habertürk’ün Habertürk siparişlerinin yüzde 50’sinden fazlasını saat 21.00’den sonra veriyor. Ekip uzun çalışma saatlerine, içinde et döner, tavuk döner, pilavüstü döner ve İskenderin olduğu, döneri bol bir beslenme programı ile göğüs geriyor. Gece acıkanlar listesinin sonraki sıralarında ise yüzde 42 ile Star ve yüzde 38 ile Milliyet bulunuyor.

514
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 6

En lahmacuncu Hürriyet Hürriyet Gazetesi en çok sipariş ettiği ilk 10 lezzet arasında 4 farklı çeşit lahmacuna yer vererek, bu konudaki iddiasını ortaya koyuyor. Hürriyet’in Adana lezzetlerine olan merakı da, listesine aldığı Adana usulü lahmacun ve Adana dürüm ile deşifre oluyor.

614
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 7

Posta ev huzurunu arıyor Posta yediği yemeklere ev özlemini yansıtıyor, üstelik kendine iyi baktığını da kanıtlıyor. Posta çalışanlarının en çok sipariş ettiği lezzet sebzeli ev yemeği. Öte yandan dilli kaşarlı tosta listesinde 3’üncü sıradan yer vererek, damak tadının geniş bir yelpazeyi kucakladığını kanıtlıyor.

714
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 8

Milliyet’te et ve salata cephesi el ele En çok sipariş ettiği ilk 10 yemeğin 7 tanesi burger ve döner çeşitleri olan Milliyet, et düşkünlüğünde bir marka olarak öne çıkıyor. Buna rağmen, içeride bir grup var ki, tüm gazeteler içerisinde zeytinyağlıları ve salatayı öğünlerine dahil eden tek çalışanlar onlar.

814