Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 2

Akşam gazetesinde iddialı seçimler Akşam, Türk mutfağının en iddialı tariflerini günlük hayatının odağına yerleştirmiş. Gazete ekibinin en çok sipariş ettiği yemeklerin başköşesinde İskender kebap ve mantı tüm heybetleri ile ışıldıyor.

214
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 3

Cumhuriyet’in çorba terapisi Yoğun günlerde içilen bir kase çorba, adeta bünyeyi derleyip toparlayan bir terapi seansı yerine geçer. Cumhuriyet Gazetesi bu gücü keşfetmiş. Ekip listesinde bir değil tam üç farklı çorba çeşidine yer veriyor. İlk beşe girmeye hak kazanan tarifler ise, ezogelin ve mercimek.

314
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 4

Dünya gazetesinde kültürler buluşması Tüm siparişleri içinde birinciliği lahmacuna veren Dünya gazetesi, bizden lezzetlerden vazgeçmiyor gibi görünse de, konu tatlı olunca Avrupai zevkiyle adeta fark yaratıyor. Dünya ekibinin en çok sipariş ettiği ilk 10 yemek içerisinde hem sufle hem de profiterol bulunuyor.

414
Gazetecilerin beslenme dosyası! Hangi gazetede ne yeniyor? - Sayfa 5

Gece acıkanlarda birincilik Habertürk’ün Habertürk siparişlerinin yüzde 50’sinden fazlasını saat 21.00’den sonra veriyor. Ekip uzun çalışma saatlerine, içinde et döner, tavuk döner, pilavüstü döner ve İskenderin olduğu, döneri bol bir beslenme programı ile göğüs geriyor. Gece acıkanlar listesinin sonraki sıralarında ise yüzde 42 ile Star ve yüzde 38 ile Milliyet bulunuyor.

514