Reklam PR
25 Ara 2010 11:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:54

GANİ MÜJDE O REKLAMDA HANGİ ÜNLÜ KÖŞE YAZARINI OYNUYOR?

Turkcell reklamında Gani Müjde'nin canlandırdığı kalp krizi geçiren kişinin hangi ünlü gazeteci olduğu ortaya çıktı.

Turkcell reklamında Gani Müjde’nin canlandırdığı kalp krizi geçiren kişinin Hürriyet köşe Yazarı Sedat Ergin olduğu ortaya çıktı.

Ergin, Şubat 2005’te Hürriyet Ankara Temsilciliği sırasında kalp krizi geçirmiş ve reklamda da bire bir canlandırıldığı gibi Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’ndan cep telefonu ile yardım istemişti. Prof. Osman Müftüoğlu, Habertürk’e Sedat Ergin Turkcell’in kendisine gelen reklam önerisini Ergin ile paylaştığını belirterek, "Kendisi kabul etmeyince Gani Müjde ile olayı canlandırdık" dedi.

Ergin de "reklamda oynaması için kendisine teklif getirildiğini, ancak kabul etmediğini" söyledi ve "Reklamda yaşanan olayın başımdan geçen bire bir yaşanmış bir olay olduğunu kendilerine bir mektup ile belirttim" dedi. Ergin, 2005 Şubat ayında 12 yıl süren Ankara Temsilciliği döneminde geçirdiği kalp krizini yakın arkadaşı Prof. Müftüoğlu ile paylaşmış, o da reklamda da yer alan anlatısı doğrultusunda hastaneye gitmesini sağlamıştı. Gazeteci Sedat Ergin’e kaldırıldığı hastanede anjiyo yapılıp, tıkalı olan sağ kalp damarına stent takılmıştı. Kısa süre hastanede yatan Ergin, bir ay sonra Milliyet Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilmişti.

Habertürk