Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 8

Öte yandan Gamze Türkmen'den konuyla ilgili sert açıklama geldi. Açıklamada "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denildi ve gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.

812
Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 9

Kadir Ezildi de dün gece bir video yayınladı ve hastaneye kaldırıldığını açıklayarak durumu hakkında bilgi verdi.  Ezildi, üşütme kaynaklı bronşit olduğunu ve kanında enfeksiyon çıktığını belirterek tedavisi tamamlandıktan sonra eve döndüğünü açıkladı. Ezildi, yaptığı başka bir paylaşımda ise suskunluğunu bozdu ve nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili yayınlanan görüntüler için sert çıktı ve o görüntülerin nasıl sızdırıldığını, bunu kimin yaptığını anlattı.

912
Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 10

Kadir Ezildi şu ifadeleri kullandı:

Gamze şu anda iyi sürekli telefonla sürekli irtibat halindeyiz. Diyeceğim çok şey var ama dilimi tutmak istiyorum. Tutmazsam ağzımın ayarı yok biliyorsunuz. Ben sadece nasıl bir fesatlık neyi çekemedin acaba sen o videoyu aile ortamından alarak artık akraba mısın komşu musun kimsin bilmiyorum ama insanlık nasibini almadığın için yani o kıza (Gamze'ye) nasıl bir düşmanlığın var da her şeyi geçtim bunu yapan Müslüman bir kadınsın.

1012
Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 11

Bir kadın olarak bunu bir kadına yapman nasıl ahlaksızca değil mi? Neyi amaçladın neyin zararını vermeye kalktın? Bütün gün bir aradaydık Gamze ile. Moralini düzelttim hukuki olarak da süreç başladı bunu yapan, yayan herkes hakkında. Gamze ayrıca bireysel olarak da şikayette bulundu. Ben bunu artık sosyal medyada burada diye getirmek istemiyorum çünkü Gamze her gördüğünde daha da kötü oluyor. O bizim gibi sosyal medyaya alışık biri değil. Mümkün mertebe geri planda kalmasını istiyorum.

1112