Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 6

Tüm bunlar sosyal medyada izlenme rekorları kırıp sayısız yorum alırken, çifti derinden sarsacak bir olay yaşandı. Medyatava'nın haberine göre; ünlü çifti üzecek haber, Söylemezsem Olmaz programında yer aldı. Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in saçları açık ve tıpkı Dilan Polat gibi her yerini altınlarla kapladığı görüntüler programa gönderildi. Program ise hiç beklemeden o görüntüleri ekrana taşıdı. 

612
Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 7

Programın yorumcularından Hande Sarıoğlu, "Resmen Gamze'yi kıskanan bir isim, evindeki doğal ama abartılı ve görgüsüz hallerini birbirine gönderdi. Biz de haber yapmak zorundayız" dedi. Bilal Özcan ise Gamze Türkmen için "Görgüsüz" yorumunda bulundu.

712
Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 8

Öte yandan Gamze Türkmen'den konuyla ilgili sert açıklama geldi. Açıklamada "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denildi ve gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.

812
Gamze Türkmen'in nişanlısı Kadir Ezildi sorumluyu açıkladı! "Bir de Müslüman bir kadınsın..." - Sayfa 9

Kadir Ezildi de dün gece bir video yayınladı ve hastaneye kaldırıldığını açıklayarak durumu hakkında bilgi verdi.  Ezildi, üşütme kaynaklı bronşit olduğunu ve kanında enfeksiyon çıktığını belirterek tedavisi tamamlandıktan sonra eve döndüğünü açıkladı. Ezildi, yaptığı başka bir paylaşımda ise suskunluğunu bozdu ve nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili yayınlanan görüntüler için sert çıktı ve o görüntülerin nasıl sızdırıldığını, bunu kimin yaptığını anlattı.

912