Gamze Özçelik'ten romantik kutlama! Eşine olan aşkını duyurdu

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik, ünlü aktör Reshad Strik ile sürpriz bir şekilde evlenmişti. Özçelik, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gamze Özçelik'in paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Gamze Özçelik'ten romantik kutlama! Eşine olan aşkını duyurdu - Sayfa 1

Modelliği bırakıp oyunculuğa geçen Gamze Özçelik, son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra mesleği bırakmıştı. Oyunculuğun bırakmasının ardından 'Umuda Koşanlar Derneği' isimli bir yardım derneği kuran Gamze Özçelik, tüm dünyada yoksul ve yardıma muhtaç insanlara el uzatıyor. 

14
Gamze Özçelik'ten romantik kutlama! Eşine olan aşkını duyurdu - Sayfa 2

ÜNLÜ AKTÖR İLE EVLENMİŞTİ

Son olarak evlilik haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlendi. Strik, TRT Belgesel’de ‘Ailenin Yeni Üyesi’ isimli programla tanınıyor.

24
Gamze Özçelik'ten romantik kutlama! Eşine olan aşkını duyurdu - Sayfa 3

BALAYI YERİNE TANZANYA'YA GİTMİŞLERDİ

Çift, balayı yerine Tanzanya'da ihtiyaç sahiplerine yardım götürmüştü. Kurban Bayramı'nı Tanzanya'da geçirmeye karar veren ikili Hz. Hatice Külliyesi'ne fidan dikmişti.

34
Gamze Özçelik'ten romantik kutlama! Eşine olan aşkını duyurdu - Sayfa 4

"İYİ Kİ DOĞDUN KALBİM"

Gamze Özçelik, eşinin 43'üncü doğum gününü Instagram hesabında kutladı. Reshad Strik ile yer aldığı fotoğrafları sayfasında paylaşan Gamze Özçelik, "İyi ki doğdun kalbim" dedi.

44