Gündem
04 Ağu 2011 12:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

GALATASARAY'DA ŞOK! FLORYA TESİSLERİNE ŞİKE BASKINI!

Polis Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıyor.

Polis, Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya Tesisleri'nde arama yapıyor. Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evi ve Türk Telekom Arena'da da arama yapılıyor.

3 EKİP ARAMA YAPIYOR
Şike soruşturması kapsamında Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıyor. Sabah saatlerinde Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gelen 3 ekip, Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek arama yapmaya başladı. tesislerdeki arama devam ediyor...

GS'DEN AÇIKLAMA
Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı kulübün sportif koordinatörü Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulduğunu ve Tulun'un emniyet mensuplarıyla Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldiği bildirildi.

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı kulübün Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıldığına dair haberler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun, gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya Tesisleri'nde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir.''