Spor
21 Ağu 2024 15:19 Son Güncelleme: 21 Ağu 2024 15:23

Galatasaray, Young Boys maçı öncesi taraftarlarını uyardı: Gözaltı tehlikesine dikkat!

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların gözaltına alınma riskine karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Galatasaray Spor Kulübü, bu akşam İsviçre'de Young Boys ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı öncesinde taraftarlarına önemli uyarılarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların gözaltına alınma riskine karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Galatasaray'ın açıklamasına göre, taraftarlar maç günü yerel saat ile 16.00'dan itibaren Bern şehir merkezindeki Aarbergergasse'de toplanacak. Stadyuma ulaşım için Bollwerk durağından 20 numaralı otobüse binilmesi öneriliyor. Maç için stadyum kapılarının yerel saat ile 19.30'da açılacağı belirtildi.

Kulüp, İsviçre Ceza Kanunu'na göre taraftar yürüyüşlerinin yasak olduğunu, pankart, bayrak ve kıyafetlerde siyasi veya şiddete teşvik edici mesajların yasaklandığını hatırlattı. Ayrıca, şehir içinde ve stadyumda meşale, maytap, torpil gibi maddelerin kullanımının kesinlikle yasak olduğunu ve bu maddelerin kullanılması halinde ilgili kişilerin gözaltına alınabileceği ifade edildi. Galatasaray, taraftarlarını bu konularda uyararak, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için gerekli önlemleri almalarını istedi.