Spor
28 Tem 2023 19:14 Son Güncelleme: 28 Tem 2023 19:24

Galatasaray, Mauro Icardi transferini resmen açıkladı! Edin Dzeko göndermesi...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zalgiris ile karşılaşacak olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların transfer için anlaştığı Mauro Icardi, İstanbul'a geliyor. Galatasaray Kulübü de Arjantinli yıldızın transferini resmen açıkladı. Tweet'te Simge Sağın'ın 'Öpücem' şarkısına yer verilerek Fenerbahçe'ye gönderme yapıldı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zalgiris ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi transferi resmen açıklandı.

VE KAP GELDİ!

Galatasaray'dan yapılan KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Galatasaray'ın bir diğer "Partiye katılmak için doğru frekansı bekleyin" ifadelerinin yer aldığı videolu paylaşımda ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun 433 sayfasının adminlerinden Metecan Kanbur'u görüntülü olarak aradığı görüldü.

FABRIZIO ROMANO SÜRPRİZİ

Romano'nun Kanbur'a, "Harika bir haberim var. Galatasaray yine çok büyük bir transfer yaptı. Soyal medya hesaplarına bir göz at." sözlerini kullandığı videoda daha sonra bir kişinin radyo kanallarını aradığı görüntüye yer verildi.

'BENİ SEV' ŞARKISINA GÖNDERME

O esnada çalan şarkılar arasında Simge Sağın'ın 'Öpücem' isimli parçasından 'Ben seni öyle bir seveceğim ki...' sözleri duyuldu.

Galatasaray'ın bu şarkıya yer vermesinin nedeni olarak ise Fenerbahçe'nin Edin Dzeko transferini Hande Yener'in 'Beni Sev' şarkısıyla duyurması gösterildi.