Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 6

Fulya Öztürk genç kızı tatlılıkla ikna etmeyi denedi. Eğitimine devam etmesini, 3 ayda aşk olmayacağını, ilerde pişman olacağını söyledi. Programın psikoloğu da üzerine gittiğin kadının onurunu düşün diyerek Melek'in aklını başına getirmeye çalıştı. Bu yapıcı tavırlara rağmen Melek, "Ben Mustafa'nın karısıyla anlaştım o beni kabul ediyor' yanıtını verdi.

612
Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 7

İLK KARISIYLA PAYLAŞACAĞIM

Fulya Öztürk bir yandan, anne ve babası bir yandan Melek'e yalvar yakar olurken o yeni bir bomba patlattı. Mustafa'yı sevdiğini ve ondan vazgeçmeyeceğini belirten Melek, kaçtığı adamı ilk karısıyla paylaşacaklarını açıkladı. Fulya Öztürk ağzı açık bir şekilde 'nasıl yani, adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?' diye sordu. Melek gayet rahat bir şekilde 'evet kabul ediyorum' deyince Fulya'nın kanı dondu.

712
Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 8

AİLEM KABUL ETMİYORSA ONLARI RED EDİYORUM

Onca dil dökmeye rağmen Mustafa'dan ayrılmayacağını belirten Melek,  "Ben buraya ailemi ikna etmek için geldim. Onlar benim kararıma saygı duymuyor. Annemle ve babamla görüşmek istemiyorum. Mustafa'dan vazgeçmiyorum. Bugünden sonra beni istemiyorlarsa burdan gitsinler. " dedi. Fulya Öztürk genç kıza 'seni tehdit mi ediyorlar' diyerek bir kez daha şansını denedi. Melek ise, 'Ben salak değilim. Tehdit etseler burda arkada ekibinize söylerdirdim. Karakola giderim' yanıtını verdi.

812
Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 9

ASIL REZİL SENSİN

Fulya Öztürk genç kızı ikna edebilmek için her yolu denedi. Ancak 18 yaşındaki Melek ne ona kulak astı, ne annesinin göz yaşlarına ne babasının yalvarmasına yanıt verdi. Annesine 'senin burda ağlayıp zırlamanla rezil oluyoruz' deyince Fulya Öztürk çileden çıktı ve şunları söyledi:

- 'Anne baban rezil olmadı. Sen adamı karısıyla paylaşacağını söyleyerek rezil oldun. Sen diğer kadını ikna ettim beni istedi diyerek rezil oldun' dedi. Melek 'evet bununla rezil oldum" diyerek yüzsüz bir karşılık verdi.

912