Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 4

Fulya Öztürk duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, genç kızı "3 ayda aşk mı olur? Ne demek 4 eş normal' diyerek uyardı. Programın avukatı da 4 eş normal açıklamasını duyunca çileden çıktı ve 'Burası Türkiye Cumhuriyeti, burada böyle bir şey söyleyemezsin' diyerek tepki gösterdi. Melek ise gayet rahat bir tavırla, "Ben burada demedim, Pakistan'da normal dedim. Karısıyla da görüştüm o beni kabul ediyor' karşılığını verdi.

412
Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 5

Melek Şahinoğlu'nun annesi Fatma iki gözü iki çeşme ağlarken, babası Ali bey de kızına evine dönmesi için yalvardı. 'Her şeyinle kabulümsün' diyen babaya karşı tepkisiz kalan Melek, annesine ise 'onu aradığı için' tepki gösterdi. Anne Fatma Şahinoğlu, kızının tavrı karşısında 'Benim kızım böyle değil. Televizyonda evli adama kaçan kadınları gördüğünde çıldırıyordu. Bu benim kızım olamaz. Tehdit ediliyor' dedi.

512
Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 6

Fulya Öztürk genç kızı tatlılıkla ikna etmeyi denedi. Eğitimine devam etmesini, 3 ayda aşk olmayacağını, ilerde pişman olacağını söyledi. Programın psikoloğu da üzerine gittiğin kadının onurunu düşün diyerek Melek'in aklını başına getirmeye çalıştı. Bu yapıcı tavırlara rağmen Melek, "Ben Mustafa'nın karısıyla anlaştım o beni kabul ediyor' yanıtını verdi.

612
Fulya ile Umudun Olsun'da 'pes dedirten' olay! '4 eş normal karısıyla paylaşacağım' - Sayfa 7

İLK KARISIYLA PAYLAŞACAĞIM

Fulya Öztürk bir yandan, anne ve babası bir yandan Melek'e yalvar yakar olurken o yeni bir bomba patlattı. Mustafa'yı sevdiğini ve ondan vazgeçmeyeceğini belirten Melek, kaçtığı adamı ilk karısıyla paylaşacaklarını açıkladı. Fulya Öztürk ağzı açık bir şekilde 'nasıl yani, adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?' diye sordu. Melek gayet rahat bir şekilde 'evet kabul ediyorum' deyince Fulya'nın kanı dondu.

712