Gündem
18 Mar 2011 19:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:08

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! MİLLİYET'İN EFSANE ANKARA TEMSİLCİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ!

Milliyet Gazetesi'nin efsanevi Ankara temsilcilerinden Orhan Tokatlı, bugün yaşamını kaybetti.

Milliyet Gazetesi Ankara Temsilciliği görevinden ayrıldıktan sonra Ayvalık Cunda’ya yerleşen Tokatlı, geçen yıl solunum yetersizliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi sırasında fazla oksijen verilmesi nedeniyle komaya giren Tokatlı, gördüğü tedaviyle sağlığına kavuştu.

Ancak daha sonra prostat rahatsızlığı gündeme geldi. Bu yüzden tedavi altına alınan Tokatlı, bugün öğlen saatlerinde yaşama gözlerini kapadı. Tokatlı’nın cenazesinin yarın (19 Mart Cumartesi) öğle namazına mütakip Ayvalık Cunda Adası’ndan kaldırılacak.

Gazeteci Orhan Tokatlı’nın vefatı nedeniyle bir başsağlı mesajı yayınlayan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, "Duayen gazeteci Abdi İpekçi’nin genel yayın yönetmenliği sırasında Milliyet Gazetesi’nin Ankara Temsilciliği görevini uzun yıllar yürüten, haberciliği ve kişiliği ile Türk basınına örnek olmuş, efsaneleşmiş değerli meslek büyüğümüzü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine, yakınlarına, Türk basın camiasına ve Milliyet Gazetesi ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.