Feyza Aktan'dan olaylı şekilde boşanan Özcan Deniz yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 13

Fakat gazeteci kimliğim ağır bastığından yılın bombalarından biri olacak bir görüntüyü çekmemek ve bunu izleyicilerimize aktarmak, medya mensubu arkadaşlarımla bu gurur duyulacak haber atlatmayı, görüntüleri paylaşmak için sabırsızlandım.

1316
Feyza Aktan'dan olaylı şekilde boşanan Özcan Deniz yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 14

Aynı gece aynı mekanda eski bir Bakan’ın sevgilisi de objektifime yakalandı ama etik kurallar gereği pek kamuyu ilgilendirmeyeceği için görüntüleri şimdilik yayınlamıyorum.

1416
Feyza Aktan'dan olaylı şekilde boşanan Özcan Deniz yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 15

Nurcan Sabur “Otelden mi çıktılar peki yoksa yemek mi yiyorlardı?” diye lafa girdi. Soylu; “Yemek yiyorlardı. Şarkılar söylediler. Daha da otururlardı fakat Özcan beni görünce erken kalktılar. Özcan bilir beni çünkü gazetecilikte babamı tanımam.” şeklinde cevap verdi ve medyada ilk kez o görüntüleri yayınladı.

1516
Feyza Aktan'dan olaylı şekilde boşanan Özcan Deniz yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 16

Nihat Doğan ise “Kız kimdir? Tanıyor muyuz? Yoksa gizemli bir sevgili midir?” diye sordu. Soylu; “Tanınmış biri değil. Ama bana göre ciddi bir ilişkileri var. Birbirlerine o kadar güzel bakışları vardı ki bu ciddi bir ilişkiye döner. O gün de mahkemesi vardı. Biraz morali bozuktu. Ama mahkemenin kararı bence çok doğruydu. Velayet her zaman annede olmalı.” diye cevap verdi.

1616