FETÖ'nün başına kim gelecek? Gülen'in ölümü ardından yerine gelebilecek 4 isim

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen uzun yıllardır yaşadığı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde 83 yaşında öldü. Gülen'in yerine kimin geçeceği ise merak konusu? İşte Fetullah Gülen'in yerine geçeceği konuşulan 4 isim...

FETÖ'nün başına kim gelecek? Gülen'in ölümü ardından yerine gelebilecek 4 isim - Sayfa 1

15 Temmuz 2016'da, 251 kişinin ölümüyle sonuçlanan darbe girişiminin mimarı olarak kırmızı bültenle hakkında arama kararı bulunan ve ABD'de bir süredir tedavi gören FETÖ/PDY terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in 83 öldüğü duyuruldu.

16
FETÖ'nün başına kim gelecek? Gülen'in ölümü ardından yerine gelebilecek 4 isim - Sayfa 2

Fethullah Gülen ölümüyle gözler bundan sonra ne olacağına çevrildi. Örgütün bir çok ülkede okulları bulunuyor.  Sadece Afrika'daki okulların yıllık 200-250 milyon dolarlık para akışı bulunduğu belirtiliyor. Para akışının yanında taşınmaz mallar yani gayrimenkuller de mevcut. 

26
FETÖ'nün başına kim gelecek? Gülen'in ölümü ardından yerine gelebilecek 4 isim - Sayfa 3

İlk olarak Gülen'in yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. ABD'nin karar vereceği bilinse de Gülen'in yerine geçebilecek birkaç isim konuşuluyor. 

36
FETÖ'nün başına kim gelecek? Gülen'in ölümü ardından yerine gelebilecek 4 isim - Sayfa 4

Bunlardan biri Mustafa Özcan. Özcan; örgütün sözde İstanbul ve Balkan ülkeleri imamlığı, ardından "hususi hizmetler" kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı mahrem imamlığını yaptı.

46