Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Galatasaray'ı hedef aldı! Ortalığı karıştıracak sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, 'Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor' sözlerinin sorulmasıyla ilgili konuştu. İşte Mourinho'nun tüm açıklamaları...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Galatasaray'ı hedef aldı! Ortalığı karıştıracak sözler! - Sayfa 1

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Habertürk Spor'a açıklamalarda bulundu. Mourinho'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

118
Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Galatasaray'ı hedef aldı! Ortalığı karıştıracak sözler! - Sayfa 2

"GALATASARAY'A KARŞI FARKLI"

"Galatasaray'a karşı farklı bir bakış var. Benim doğama aykırı bir şey. 90 dakika boyunca herkes aynıdır. Guardiola da Ancelotti de aynıdır. Birkaç haftalık genç bir hoca için de şartlar aynıdır. Aynı şekilde davranmaları gerekiyor. Sahada Ronaldo da Messi de aynı, 16 yaşındaki Deniz de olsa fark etmez. Kurallar her kulübe aynı olmalı."

218
Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Galatasaray'ı hedef aldı! Ortalığı karıştıracak sözler! - Sayfa 3

"GALATASARAY'IN YEREL MAÇLARINA BAKTIĞIMIZDA BİR FARK VAR"

"Galatasaray'ın yerel maçlarına baktığımızda bir fark var. Bir fark var. Bu da ligin güvenilirliğine aykırı. Üstelik liginize yurt dışında da saygı duyulmasını istiyorsanız. Tamam mütevazı değilim. Ama benim burada olmam daha fazla dikkat çekiyor. Ligin yurt dışında güvenilir olması için bu işlerin bitmesi gerekiyor."

318
Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Galatasaray'ı hedef aldı! Ortalığı karıştıracak sözler! - Sayfa 4

GALATASARAY DERBİSİ

"İnsanlar derbileri erkenden düşünmeye çok yatkın. Çok erkenden düşünmek yanlış. Pazar günü Kasımpaşa ile önemli bir maçımız var. Pazartesi günü takım izinli olacak ama size şunun sözünü verebilirim, pazartesi günü ben izinli olmayacağım. Kafamı tamamen Galatasaray maçına vereceğim ama şu anda o maçı bir saniye bile düşünmüyorum."

418