FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 9

En tehlikeli bir diğer burç ise yay

Yay burcunun listede ilk sırada olmamasının tek sebebi cinayetlerin çoğunu kendisinin değil emrindeki diğer kişilere işletmiş olması verilere göre yay burçlarına mensup suçluların fazla olduğu gözlenmiş. Karizmatik tavırları ve zekası ile etraflarındaki herkesin saygısını kazanıp liderliğini ilan eden yay burçları mafya babalığı ya da uyuşturucu baronluğu gibi akılalmaz konumlar elde edebiliyorlar.

Örneğin Pablo Escobar, Ted Bundy, Lucky Luciano, Charles Bronson gibi mutlaka adını duyduğunuz suçluların çoğu Yay burcuydu.

912
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 10

Oğlak listenin ortalarında

Oğlak burcu listenin ortasında yer alıyor. Bu burç sayısal olarak ortalama civarda katil ve psikopat barındırsa da, içinde bulunan katiller gelmiş geçmiş diğer katiller arasında en çok sayıda cinayeti işleyenlerden oluşuyor.

1012
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 11

Kovalar en zararsız ikinci burç

Yenilikler çıkarmak, icat etmek, farklı çözüm yolları bulmak için çalışan kova burçları en tehlikesiz ikinci burç olarak biliniyor. Diğer yandan insanları ve olayları manipüle etme yetenekleri yüksek olan bu burcun mensupları, yaptıkları psikopatlıkların üstünü örtebildikleri ve asla yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor da olabilirler.

1112
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 12

Balık burçlarının duygusal olduğuna bakmayın

Birçok kişi balık burcunun duygusallığı konusunda aynı fikirde. Ancak istatistiklere göre yumuşak kalpliliği ve duygusallığıyla bilinen balık burcu sanıldığı kadar masum değil. En garip ve korkutucu cinsten seri katiller bu gruptan çıkıyor. Balık burcu suçlularından örnek olarak palyaço kılığıyla cinayetler işleyen ABD'nin en meşhur seri katillerinden John Wayne Gacy gösterilebilir

1212