FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 5

En zararsız üçüncü burç aslan

Çoğu zaman ortamdaki ilgiyi üzerinde toplamak isteyen, hırslı bir burç olarak bilinen aslan en zararsız üçüncü burçmuş. Genelde ünlü olmak ve tanınmak isteyen lider ruhlu bu burçlar aslında karakterlerine uygun cinayetler işliyor.

512
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 6

Başaklar listenin sonlarında

Titiz ve muntazam bir burç olan başaklar en psikopat sekizinci burç olarak belirlendi. Temiz ve planlı olan bu burçlar işledikleri cinayetleri de en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Bu nedenle bu burçta cinayet işleyenlerin kanıtları yok etme ve yakalanmama konusunda başarılı olduğu iddia ediliyor.

612
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 7

Terazi de listenin sonunda

Adaletli olmaya özen gösteren, sanatçı ruhuyla öne çıkan terazi burcu listenin sonlarında, yani dokuzuncu sırada. Huzuru bilen ve arzulayan terazi burçları savaşı sevmez ve huzuru bozacak şeylere karşı çıkar. Adaletli, sabırlı ve kibar yapısıyla bilinen bir burç olan terazi, analize göre keyiften değil zor durumda adaleti sağlama amaçlı cinayet işliyor.

712
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 8

Akrepler en tehlikeli ikinci burç

Akrep insanları sırlarını iyi saklarlar. Hep bir gizemli yanları vardır ve hiçbir zaman bir akrebin ne düşündüğünü bilemezsiniz. Karşı tarafın fotokopisini çeker gibi, zayıflıklarını ve güçlü hallerini fark ederler. En ince ayrıntıları gözlemleyen akrep, bu nedenle en tehlikeli ikinci burç. Kendilerine yapılan kötülüğü asla unutmayan ve merhametsizliğe misli ile karşılık veren akrep burcuna mensup suçlular işledikleri cinayetlerin çoğunu acı verici ve sadistçe yöntemlerle gerçekleştirmiş. Dünyanın en ünlü psikopatlarından Charles Manson da akrep burcudur...

812