FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 3

En tehlikesiz burç ikizler

İkizler burcunun en zararsız burç olduğunu tahmin eder miydiniz? İstatistiklere göre en zararsız burç ikizler...Ne yaptığı kestirilemez ve değişken tavrından dolayı ikizler burcunun tehlikeli olduğu düşünülse de aslında hiç doğru değil.

312
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 4

En tehlikeli burç yengeç

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Çok duygusal burçlardan biri kabul edilen yengeçler, aslında yaşadıkları zorlukları hep içine atıyor ve sıkıntılarını hiç dile getirmiyor. Bunun sonucunda ani patlamalar yaşıyorlar ve bir anlık öfkeyle suça daha çok karışıyorlar. Çok duysal oldukları için işlenen cinayetlerin büyük çoğunluğu kıskançlık gibi duygusal temellere dayanıyor.

412
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 5

En zararsız üçüncü burç aslan

Çoğu zaman ortamdaki ilgiyi üzerinde toplamak isteyen, hırslı bir burç olarak bilinen aslan en zararsız üçüncü burçmuş. Genelde ünlü olmak ve tanınmak isteyen lider ruhlu bu burçlar aslında karakterlerine uygun cinayetler işliyor.

512
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 6

Başaklar listenin sonlarında

Titiz ve muntazam bir burç olan başaklar en psikopat sekizinci burç olarak belirlendi. Temiz ve planlı olan bu burçlar işledikleri cinayetleri de en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Bu nedenle bu burçta cinayet işleyenlerin kanıtları yok etme ve yakalanmama konusunda başarılı olduğu iddia ediliyor.

612