Gündem
26 Eyl 2024 11:47 Son Güncelleme: 26 Eyl 2024 12:21

Fatih Altaylı, Ergin Ataman'a destek çıktı! 'Daha doğal bir şey yok…'

Ergin Ataman'ın derbi skoruna gönderme yaparak tribünlere eliyle 3-1 yapmasının ardından yaşananları değerlendiren Fatih Altaylı, “Galatasaraylı olduğunu gizlemeyen birinin Galatasaray tribünlerine ‘3-1’ işareti yapmasından daha doğal bir şey yok” dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Ergin Ataman'ın derbinin skoruna gönderme yaparak Panathinaikos - Galatasaray basketbol hazırlık maçının ardından tribünlere eliyle 3-1 yapmasının ardından A Milli Basketbol Takımı'na oyuncu göndermeme kararı aldı. Sarı-lacivertliler, A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'ın bu hareketini saygısızlık olarak değerlendirerek, deneyimli başantrenör olduğu sürece bu kararını koruyacağı öğrenildi.

Bu kararı yorumlayan Fatih Altaylı, Ergin Ataman'a destek çıktı. "Ergin Ataman'ın Galatasaraylı olduğu bilinmeyen bir şey değil! Hatta kendisi de hayattaki en büyük amacının Galatasaray Başkanı olmak olduğunu söylüyor” diyen Altaylı, şöyle devam etti:

“Aday olursa ben de hala genel kurul üyesiysem seve seve ona oy veririm. Galatasaraylı olduğunu gizlemeyen birinin Galatasaray ile oynanan bir maçta Galatasaray tribünlerine "3-1" işareti yapmasından daha doğal bir şey yok.”

"Fenerbahçe tribünlerinin önünde bunu yapsa terbiyesizlik diyebiliriz" diye devam eden Fatih Altaylı, "Üstelik sonra da özür dilemiş. Bence gereksiz bir tepki" değerlendirmesinde bulundu.