Gündem
22 Eyl 2010 17:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

EZEL'DEKİ ''SEKİZ'' KARAKTERİ BJK'DE İNFİAL YARATTI!

Ezel dizisine katılan "Sekiz" karakteri, yüzünden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kimleri aradı?

İnci Gaste, Beşiktaşlılar’ı çok kızdıracak bir habere imza attı..

İşte Beşiktaş’ı açıkça ti’ye alan haber:

ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Ezel, yeni sezona yeni isimlerle girmişti hatırlanacağı üzere.

İlk sezondan beri çok tartışılan Kenan Birkan karakterini Haluk Bilginer’in canlandırdığı dizide, Ramiz Dayı’nın torunu Sekiz’i ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ canlandırmaya başladı.

Bir süredir 4. bölümde ölerek diziden ayrılacağı konuşulan Sekiz karakteri, bir taraftan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde de infiale sebep oldu.

BAŞKAN DEMİRÖREN YAPIMCIYI ARADI

BJK Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, kulübün içindeki kaynaklardan aldığımız bilgiye göre dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Sekiz karakterinin ismine işkillendi. Yakın çevresine, "Yani bir karaktere neden rakam ismi verilir ki? Bu dizinin yapımcısı hangi takımlı öğrenin hemen" talimatı vererek konuyu derinlikli bir şekilde araştırmaya başladı.

Kısa bir süre sonra yapımcının Fenerbahçeli olduğunun anlaşılması üzerine Başkan Demirören, derhal kendisine telefonla ulaştı. Yapımcıya çıkışan Demirören, aldığı yanıt karşısında yine de sakinleşmedi.

Ay Yapım’dan aldığımız bilgiye göre, yapımcı Kerem Çatay oldukça soğukkanlı davranmış ve Demirören’i sakin olmaya davet etmişti. Çatay, "Sekiz karakterinin Beşiktaş futbol takımıyla hiçbir ilgisi yok. Böyle bir alakanın çıkarılması bile bizi şoke etti. Boş yere paranoya yapmış başkan" dedi.

DİZİYE BOYKOT

Yapımcının bu yanıtından tatmin olmayan Yıldırım Demirören, yönetim kurulunu toplayarak dizinin siyah beyazlı taraftarlar tarafından boykot edilmesini istedi. Başkan Demirören’in bu talebine pek sıcak bakmayan yönetimin nasıl bir tavır takınacağı ise henüz netleşmedi.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.