Gündem
21 Ağu 2009 10:28 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:50

"EYÜP BELEDİYESİ'NDEN TÜM KANALLARA RAMAZAN PROGRAMI TEKLİFİ YAPILDI!.."

STV, Kanal 7'nin Eyüpsultan'da program yaptığı yeri kaptı haberine Eyüp Belediyesi'nden açıklama geldi.

Eyüp Belediyesin´den Tüm Kanallara Ramazan Programı Teklifi Yapıldı...


Eyüp Belediyesi, 2 ay öncesinden ilçedeki Ramazan programı çalışmalarını başlatmıştır. Bu çerçevede, Eyüp İlçesi´nde bu yıl, bütün mahallelerde bütün halkımıza yönelik toplu iftar yemekleri, özel Ramazan programları düzenlenecektir.


Eyüp Belediyesi bu yıl ayrıca Eyüp Sultan Meydanı´ndaki tarihi Cülus Yolu´nda açık havada vatandaşlarımıza toplu iftar yemekleri verecektir. Eyüp Sultan´da özel olarak kurulan stüdyoda Samanyolu TV, hem iftarda hem de sahurda canlı yayın yapacaktır. Ayrıca Kanaltürk Televizyonu da yine Eyüp Belediyesi´nin işbirliğiyle Feshane bahçesinden canlı iftar programıyla izleyicilere seslenecektir.


Eyüp Belediyesi sadece bu iki ulusal kanalımıza değil, Eyüp bölgesinde yayın yapan yerel kanallar da dahil tüm ulusal televizyonlara 1.5 ay öncesinden Eyüp bölgesinde Ramazan yayını konusunda çağrıda bulunmuştur. Ancak bu konuda kanallara bir ödeme yapılamayacağı sadece altyapı konusunda Belediye´nin desteğinin sözkonusu olacağı bildirilmiştir.


Bu konuda birçok televizyon kanalıyla görüşmeler yapılmış ve Samanyolu ve Kanaltürk televizyonlarıyla yayın yapma konusunda mutabakata varılmıştır. Kanal 7 Televizyonu´na bir kez değil birkaç kez yazılı ve sözlü olarak tekliflerde bulunulmuş ancak onlardan bu teklife bir karşılık alınamamıştır.


Bu konuda kamuoyunun aydınlatılması, gerçekleri bilmesi için açıklamamızın yayınlanmasını rica ederiz.


Saygılarımızla.


Eyüp Belediyesi
Basın Danışmanlığı