EYT'de 9 Eylül 1999 tarihi değişebilir mi? Bakan Bilgin'den açıklama - Sayfa 9

Bazen birkaç hafta cumartesi, pazar demeden müracaatlara cevap vermeye çalıştılar. Bilhassa yeni yıl öncesi bu yoğunluk yaşandı, halen bir yoğunluk var. Onun için bu düzenlemenin içinde Meclisimizden, SGK çalışanlarına, bu sürece katkı yapan arkadaşlarımıza bir çeşit ikramiye diyebileceğimiz bir düzenleme yapmalarını bekliyoruz." dedi.

916
EYT'de 9 Eylül 1999 tarihi değişebilir mi? Bakan Bilgin'den açıklama - Sayfa 10

'BU ARKADAŞLARIMIZIN KADRO SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ'

Vedat Bilgin, sıkıntıları çözmek için dosya dosya çalıştıklarının altını çizerek, "Şu anda elimizdeki dosya, geçici işçiler dosyası. Geçici işçiler, çok farklı kurumlarda var. Şeker fabrikalarında, demir yollarında var, birçok kurumda var. Bu mevzuyu çözeceğiz, bu arkadaşlarımızın da kadro sorunlarını çözeceğiz. Bu dosyayı da kapatacağız." açıklamasını yaptı.

1016
EYT'de 9 Eylül 1999 tarihi değişebilir mi? Bakan Bilgin'den açıklama - Sayfa 11

İSVEÇ'E KINAMA

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasını şiddetle kınayan Bilgin, bunun tesadüfen gerçekleşmiş bir eylem olmadığını vurguladı.

1116
EYT'de 9 Eylül 1999 tarihi değişebilir mi? Bakan Bilgin'den açıklama - Sayfa 12

Bilgin, bu eylemin, diğer Müslüman ülkeler yerine Türkiye'nin büyükelçiliğinin önünde yapılmasının nedenlerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

1216