Eylem Tok’un oğlu Timur öldürmüştü: Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci’den yürek yakan paylaşım! - Sayfa 5

Eşi Oğuz Murat Aci ile çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Şükriye Aci, "Yıllar önce küçük dilek şişesine senin için yazdığım dileği bu fotoğraflarla birlikte çerçeveletmiştin. Bir süre sonra bunu asacak yer bulamadık diye kaldırmıştım. Bugün buldum. Dileğim kabul olmamış" ifadelerini kullandı.

510
Eylem Tok’un oğlu Timur öldürmüştü: Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci’den yürek yakan paylaşım! - Sayfa 6

"DÜNYANIN EN MERHAMETLİ İNSANIYDI"

Geçtiğimiz aylarda katıldığı programda eşinden bahseden Şükriye Aci, eşi Oğuz Murat Aci'nin dünyanın en merhametli insanı olduğunu anlatmıştı. Eşinin 6 Şubat depreminde Hatay'a gidip depremzedelere yardım ettiğini söyleyen Aci, "Eşim herkesin tanıması gereken bir insandı. Ben onun merhametine vurulmuştum.

610
Eylem Tok’un oğlu Timur öldürmüştü: Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci’den yürek yakan paylaşım! - Sayfa 7

Deprem zamanı daha 5 aylıktı çocuğumuz. O zaman bizi bıraktı Hatay'a gitti ardına bir sürü insanı kattı. Korkmuştum 'Daha çocuğumuz çok ufak ya sana bir şey olursa orada' demiştim. O zaman 'Ya siz orada olsaydınız' demişti ve gitmişti.

710
Eylem Tok’un oğlu Timur öldürmüştü: Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci’den yürek yakan paylaşım! - Sayfa 8

Başkasını üzgün görmeye başka bir çocuğu veya başka birilerini aç görmeye dayanamazdı eli bol bir insandı. Onun iyi kalbini sevmiştim her zaman o benim dağ gibi arkamdaydı" ifadelerini kullanmıştı.

810