Eylem Tok ve Timur Cihantimur yakalanırken yapılan konuşmalar an ve an kaydedildi

ABD’de tutuklanan anne Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Timur, Amerikan polisini karşısında görünce endişeli bir sesle, “Mahkemeye mi gidiyoruz, gerçekten mi” diye soruyor. Anne oğula ters kelepçe takılıyor. Tok'un ise dış görünüşünde değişiklik yaparak saçlarını sarıya boyattığı dikkat çekti.

Eylem Tok ve Timur Cihantimur yakalanırken yapılan konuşmalar an ve an kaydedildi - Sayfa 1

Firardan 106 gün sonra ABD’de tutuklanan anne Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Timur, Amerikan polisini karşısında görünce endişeli bir sesle, “Mahkemeye mi gidiyoruz, gerçekten mi” diye soruyor. Anne oğula ters kelepçe takılıyor.

117
Eylem Tok ve Timur Cihantimur yakalanırken yapılan konuşmalar an ve an kaydedildi - Sayfa 2

1 Mart’ta İstanbul’da, ehliyetsiz kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olduğu trafik kazası sonrası önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un 14 Haziran’da Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde tutuklanma görüntüleri ortaya çıktı.

217
Eylem Tok ve Timur Cihantimur yakalanırken yapılan konuşmalar an ve an kaydedildi - Sayfa 3

Boston Polis Departmanı tarafından Hürriyet’e gönderilen görüntülerde 14 Haziran sabahı 09:41 sularında polisin olay yerinde hem Tok’u hem de Cihantimur’u kelepçelediği görülüyor.

317
Eylem Tok ve Timur Cihantimur yakalanırken yapılan konuşmalar an ve an kaydedildi - Sayfa 4

Koyu lacivert renkte kapüşonlu sweat-shirt, gri eşofman altı ve spor ayakkabı giyen Cihantimur, iki yetkili tarafından polis aracına doğru götürülüyor.

417