Evliliğini bitiren Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması! "Bülent'i de yok saymak istemem..." - Sayfa 2

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında hafta için her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde oyuncu ve aynı zamanda aile dostu olan Beyza Şekerci'yi konuk etti.

211
Evliliğini bitiren Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması! "Bülent'i de yok saymak istemem..." - Sayfa 3

Düvenci, Beyza Şekerci'yle sohbeti sırasında boşanmasına dair konuşarak "Hiç de öyle kolay süreçler atlatmadım gerçekten.... Burada Bülent'i de yok saymak istemem benim için hâlâ çok kıymetli Bülent, onun için de çok zor bir süreçti, benim için de çok zor bir süreçti, hepimizin çok hayret ettiği Bülent'in de bence kendi içinde çok hayret ettiği bir süreçti... Ama günün sonunda biz dedik ki tamam herkesin mutlu olması gerekiyor" dedi.

311
Evliliğini bitiren Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması! "Bülent'i de yok saymak istemem..." - Sayfa 4

"ÇOK DA GÜÇLÜ BİR KADIN DEĞİLİM"
"Bizim 2 tane evlatlarımız var. Bu Melisa'nın babası Engin'in de onayladığı bir şeydir, Melisa'nın şansı, iki babası oldu hayatında..." diyen Ceyda Düvenci devamında şunları söyledi:

411
Evliliğini bitiren Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması! "Bülent'i de yok saymak istemem..." - Sayfa 5

"Hiç konuşmayı ummadığım şeyleri konuşmak durumunda kalıyorum eski evliliğimle ilgili, kolay mı hiç değil... Çok da güçlü bir kadın değilim. Hani diyorlar ya çok güçlüsün, yok değilim. Sadece geleni geldiği gibi alıp, çokça ağlayıp, biraz dona kalıp, sonra kabul edip barışıp yola devam ediyorum.

511