Esra Erol'da ağızları açıkta bırakan olay! Emekli kadına 35 yaş küçük sevgili şoku - Sayfa 7

ŞÜPHE EDİNCE EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDI

Hatice Hanım, “Benden para istediğinde Mehmet Aydın adına göndermemi istedi. Bana söylediği ismin babasının eski elemanı olduğunu söyledi. Ben aslında aynı kişiye para göndermişim!” ifadelerine yer verdi. Daha sonra kendisini dolandıran kişiden şüphe duymaya başladığını söyleyen Hatice Hanım, Mehmet’in kendisine evlenme vaadinde bulunduğunu ifade etti.

713
Esra Erol'da ağızları açıkta bırakan olay! Emekli kadına 35 yaş küçük sevgili şoku - Sayfa 8

NOTER RANDEVUSUNA GELMEDİ

Hatice Hanım, Mehmet Aydın’ın sürekli noterden işlemler için randevu aldığını ancak gelmediğini bu arada sekreter rolü yapan bir kadının kendisini aradığını da dile getirdi. Hatice Hanım, “sözde vekaleti olan sektere telefonda 5002 bin lira benden para istiyor.” Daha sonra öğrendim ki beni arayan sekreterin numarasının Mehmet Aydın’a ait olduğunu öğrendim.

813
Esra Erol'da ağızları açıkta bırakan olay! Emekli kadına 35 yaş küçük sevgili şoku - Sayfa 9

GELEN TELEFONLA ŞOKE OLDU

Hatice hanım verdiği paraların ardından sekreter olarak konuştuğu kişiden aldığı telefonla yıkıldı. Hatice hanım “Beni bir numara aradı ve dedi ki aslında Mehmet Aydın diye birisi yok. O sadece erkek kardeşim adına çıkardığı sahte kimlikle” dedi.

913
Esra Erol'da ağızları açıkta bırakan olay! Emekli kadına 35 yaş küçük sevgili şoku - Sayfa 10

“BENİ BABASIYIM DİYE BİRİSİ ARADI”

Kendisine dolandıran Mehmet’in babası olarak birinin aradığını söyleyen Hatice Hanım şüphelenmeye başlayınca, “Beni babasıyım diye birisi aradı. Bana ‘güven kızım’ dedi!” sözlerini dile getirdi.

1013